Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tror jeg får en spiseforstyrrelse...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tror jeg får en spiseforstyrrelse...

feb 5 2020 - 23:21
Hei! Håper noen der ute vil svare på mitt litt rare spørsmål Heh...
Jeg er en jente på 12 år 177 høy og veier 64 kg. Jeg vet at dette er normalt men jeg føler meg likevel ALT for tjukk, venninnen min (hu enne jeg faktsik har snakket med dette om) sier jeg er tynn og ikke brude tenke på det og vente til det går over, men jeg tror ikke det vil gå over. Jeg har nå i 6 dager ( vet det er lite) følt meg skikkelig tjukk. Guttene i klassen lekte med en kulepenn som traff magen min, som lagde en rar lyd, akkurat der og da så følte jeg at jeg bare skulle synke ned i jorden. Jeg følte meg så utrolig tjukk! Jeg var i sportsbutikken med pappa og kjøpe noe treningstøy, og da når jeg var der følte jeg hele tiden pappa så på meg som om jeg var dritt tjukk. Og en gang hadde jeg en venninne med meg hjem, og så skulle jeg skifte, men da jeg tokk av meg genseren da hu bare «åy hah» når hun så magen min. Jeg har aldri blitt så flau over magen min før... Alle jentene i klassen er tynne og går ofte med t- skjorter eller mage top så man ser hvor tynne de er, da føler jeg meg ofte som tidenes tykkeste person. Jeg vet godt at jeg ikke er tjukk men jeg ser meg selv hele tiden sånn. Nå i det siste har jeg bestemt meg for og spise så lite som mulig. Så nå spiser jeg om dagen:
Frokost= En liten skål yogurt. Lunsj= en frukt eller et eple. Middag= så absolutt lite som mulig. Jeg føler at dette er ALT for mye men hvis jeg spiser mindre vil folk merke noe og det vil jeg ikke. Jeg bare føler at når jeg spiser lite så fortjener jeg det bare, jeg føler jeg fortjener og sulte og å bli tynn!
Jeg trener også mye. Trener ca 30-40 min hver dag. Men det jeg er redd for er og havne i en ond sirkel dvs. At jeg ikke klarer og stoppe fordi jeg vil ikke ha spiseforstyrrelse, jeg vil bare bli tynn og så stoppe. Men jeg tror bare ikke jeg kommer til og klare det og det gjør meg litt bekymra fordi de dagene jeg prøver og spise vanlig så får jeg MEGA dårlig samvitighet og de andre dagene føler jeg at jeg spiser for mye. Så jeg er aldri helt sikker på hva jeg burde gjøre. Jeg har noen tegn til en begynnelse av en spiseforstyrrelse tror jeg (jeg vet at man ikke får spiseforstyrrelser på 5 dager, men jeg har tenkt på det i ca 2 uker nå og tror kanskje jeg kan få det hvis jeg fortsetter for lenge) Jeg kler meg altid i store klær som dekker kroppen, jeg spiser MYE mindre, jeg holder inn magen så ofte jeg kan, jeg får dårlig samvitighet av og spise for mye. Jeg liker best og spise alene, jeg har begynt og telle hvor mange kalorier jeg spiser i løpet av en dag, benekter sult, drikker mye vann, søker informasjon om slanking.
Vet ikke om dette er tegn da men dette er noe jeg hvertfall gjør...
håper noen vil svare meg på om dette er en mulighet for spiseforstyrrelse.. jeg vil ikke snakke med mamma eller pappa om det!
hilsen jente som trenger svar!
Avatar

Re: Tror jeg får en spiseforstyrrelse...

feb 6 2020 - 00:35
Har du prøvd å snakke med helsesøster på skolen? Hvis ikke så bør du prøve det, for sånn som dette skal du ikke ha det og du bør ikke gå lenge med det. Det kan også kalles en helsesykepleier eller helsebror hvis det er en mann. De er vant til å snakke med ungdom, også om sånne ting.

Heier på deg!
Avatar

Re: Tror jeg får en spiseforstyrrelse...

feb 6 2020 - 14:51
Takk skal prøve det <3
Til forsiden