Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spiseforstyrrelse som distraksjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spiseforstyrrelse som distraksjon

mai 4 2021 - 18:14
Jeg opplever spiseforstyrrelsen som en lettelse til alt jeg ikke kan kontrollere, som traumer fra fortiden, ensomhet og arbeidsledighet. Det føles betryggende å ha tanker som handler om meg selv utenfor relasjoner med andre. Det hjelper når tankene presser på, for jeg kan alltids se filmer, lese bøker, tenke på matkonsum, kropp og trening.

Spiseforstyrrelsen og dens tanker overvelder, gjør meg ør i hodet. Jeg har lite energi, tennene mine er svake og kroppen forfaller generelt. Likevel tar det nok ikke liv av meg. Jeg orker ikke leve i et flytende stadie, og vil gjerne bli frisk. Men, det er skummelt ikke å skulle ha plattformer som kan avlede en del traumer.

Helst vil jeg dø, men å ta mitt eget liv klarer jeg visst ikke, så jeg håper spiseforstyrrelsen vil. Dessverre har den pågått i 11 år og den har ikke gjort annet enn å skape smerter jeg ikke orker.

Så hva gjør jeg?
Avatar

Re: Spiseforstyrrelse som distraksjon

juni 20 2021 - 21:22
Hei. Ser det er lenge siden du har lagt ut posten og lurer på hvordan det går? Har du fått hjelp eller funnet noen Løsning?
Avatar

Re: Spiseforstyrrelse som distraksjon

aug 16 2021 - 14:12
Dessverre er situasjonen som før.
Til forsiden