Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slankere bein?? Råd?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slankere bein?? Råd?

april 11 2017 - 13:30
Hei jeg er en litt desp jente som prøver å slanke bein. Både legger og lår vil det si. Jeg vil gjerne få råd om både treningsmetoder og også mat. Jeg er en ganske liten person på 1.57m og veier ca 55kg. Har lest at å jogge langt med samme hastighet er veldig effektivt? Drikker også veldig mye vann :)

Jeg prøver altså å få mindre lår og legger, uten å bygge muskler. Vil kun få bort litt fett, vil helst unngå å bygge muskler i beina mine.
Avatar

Du er bra nok!

mai 1 2017 - 18:59
Jeg vet ikke om du er klar over det, men du har en helt normal og sunn kroppsvekt! Alle mennesker er bygd opp forskjellig. Det kan hende at det bli være usunt for deg å få tynnere lår og legger.

Den eneste anbefalingen jeg ønsker å gi deg er å spise nok mat, sunn mat og holde deg i bevegelse. Dersom det er sundt for kroppen din kan det hende at lårene blir litt tynnere, men det er ikke sikkert. Vi er skapt forskjellig! Det er farlig for mennesker som har en normal vekt å slanke seg. Det er veldig lett å ende med en spiseforstyrrelse. Det sier jeg av erfaring.

Du vil ikke føle deg bedre dersom du får tynnere lår. Du vil føle deg bedre dersom du innser at du er bra som du er!
Avatar

Re: Slankere bein?? Råd?

sep 23 2017 - 21:07
Innerst thigh gap workout videoer på youtube,du kan se på de, de hjelper etter å ha gjort det et par uker, du bare hermer etter videoene. Jeg har prøvd det selv engang. Det hjalp meg, men har ikke gjort det på lenge nå men det hjelper definitivt.
Til forsiden