Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skyldfølelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skyldfølelse

juli 17 2021 - 23:59
Jeg føler så ekstrem skyld etter at jeg har spist noe, spesielt etter jeg har spist mye usunt. Det eneste jeg tenker på da er at jeg må trene kjempehardt og mye dagen etterpå for å gjøre litt opp for det, og spise mye mindre mat dagen etterpå. Er det bare jeg som føler på det?
Avatar

Re: Skyldfølelse

juli 18 2021 - 23:18
Hei, jeg føler også på det. Jeg har begynt å telle kalorier og hvor mye jeg spiser i hverdagen, jeg blir sur på meg selv vist jeg for eksempel spiser mer enn 200 kalorier til frokost.
Avatar

Re: Skyldfølelse

juli 19 2021 - 01:11
Jeg har også telt kalorier en stund nå, og det med hvor mange kalorier jeg spiser til et hvert måltid er også noe som jeg tenker mye på. Jeg liker best å spise alene for da har jeg kontroll på kaloriene uten at foreldrene mine er i veien, og jeg veier maten jeg spiser pga. det med hvor mye kalorier det inneholder…
Til forsiden