Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skal gå ned 33 kg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skal gå ned 33 kg

juli 3 2017 - 01:47
Hei. Er 14 år gammel og veier 62 kg og er 1.70 cm høy. Skal gå ned 33 kg. Får jeg lov til å sulte meg i ca 30 dager uten mat eller kommer helsevesenet til å gripe inn? Er veldig tykk og det skal mye til før jeg blir undervektig.
Avatar

Re: Skal gå ned 33 kg

juli 13 2017 - 00:30
Du kommer til å bli stoppet om du sulter deg i 30 dager. Det er livsfarlig. Ville søkt hjelp NÅ. Dine vektkrav til deg selv er ekstremt skadelig. Du er verdt mer enn et liv i spiseforstyrrelseshelvete.
Avatar

Hei

april 12 2018 - 18:53
Du trenger å snakke med en voksen du stoler på..
Vil at du skal få et godt liv....
Avatar

Det er livsfarlig og ikke nødvendig!!!

april 13 2018 - 23:11
For det første så kan du umulig være "veldig tykk". 170cm og 62 kg sier at du er helt normal! På skalaen er du nærmere å være undervektig enn overvektig! Det kan bety at du allerede har en spiseforstyrrelse fordi du ikke ser sannheten om kroppen din. Da jeg var undervektig såg jeg meg selv i speilet og trodde jeg var for tykk. Så selv om du ser deg selv og syntes du er tykk så betyr ikke det at det er sant.

Om du ikke spiser på 30 dager kommer du til å dø. Kroppen din trenger mat! Du kan veie 10kg mer og fortsatt ha en normal og sunn vekt. Så du trenger ikke å slanke deg!

Det er tydelig at du enten er veldig nært å utvikle en spiseforstyrrelse eller at du allerede har utviklet en spiseforstyrrelse. Du er bare 14 år gammel. Du har hele livet foran deg! Jeg gjorde det samme som deg og brukte 3 år på å bare ha det vondt med meg selv. Jeg endte med å dytte alle venner bort, isolere meg og ikke ville leve. Dette er sannheten om spiseforstyrrelser. Ikke noe glamorøst....

Du trenger noen å snakke med! Det kan være helsesøster, lege, foreldre, lærer, eldre søsken... Noen du stoler på som du vet vil deg det beste. Jeg håper virkelig at du tror på hva jeg sier. Du er så verdifull! Livet ditt vil ikke bli enklere om du blir tynnere. Du må snakke om de vonde følelsene du har, ikke sulte dem bort.
Avatar

mat

mai 13 2018 - 04:46
spis kebaber

der er god for deg
Avatar

Det er farlig!

mai 26 2018 - 23:28
Dette anbefales ikke. 30 dager er ekstremt mange dager uten mat å kroppen vil ikke ha nok energi til å holde seg gående. Det kan også føre til stor skade på de indre organene dine. Å mest sannsynelig vil forbrenninga de sakke ned så når du begynner å spise igjen vil all vekta komme tilbake og kanskje mer
Til forsiden