Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Periodevis spiseforstyrrelse?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Periodevis spiseforstyrrelse?

des 7 2019 - 20:38
Hei. Jeg er en småbarnsmor på 25 år som i år innså at jeg har et alvorlig problem med mat, vekt og selvbilde, i perioder. Det største problemet er at jeg ER tynn. Men det er ikke alltid jeg ser det. Helt siden barneskolen har dette vært et problem. Jeg har bipolar lidelse og før jeg ble mor hadde jeg perioder hvor jeg tok avføringsmidler, leste meg opp på ernæringsfysiologi og var generelt opptatt av dietter, kalorier og vekt. Har både slanket, sultet og prøvd det meste. Min fiende er lifesum, speil og vekta. Det går bra noen ganger men om jeg av en eller annen grunn går ned mye i vekt uten grunn (psykiske årsaker) klarer jeg ikke tanken på å gå opp igjen. Hva feiler det meg?
Avatar

Vet noen om det?

des 16 2019 - 22:15
Hei! Jeg er mye yngre enn deg, og sliter på litt andre måter. Det høres ikke ut som det er noe ålreit for deg å ha det slikt. Snakker du med noen om det? Det hjelper, ikke nødvendigvis at tankene rundt slikt forsvinner med det første, men du slipper å gå rundt og holde det for deg selv. Og det er faktisk veldig deilig at noen vet hvordan dette kan være for deg. Jeg håper du kan få hjelp, og at det går bedre snart. Klem Sunniva 14 år
Til forsiden