Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Overspisingslidelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Overspisingslidelse

aug 10 2019 - 00:28
Hei på deg! Ønsker å komme i kontakt med flere som sliter med overspising/tvangspising. Er i trettiårene, og har vel slitt med dette siden tidlig tenårene.

Vil gjerne dele erfaring, tips, støtte og råd :)

Send meg gjerne en melding, alder og kjønn spiller ingen rolle.
Avatar

Re: Overspisingslidelse

jan 18 2020 - 20:54
Jeg vet ikke om jeg har så mange tips, men sliter med akkurat samme problem.
Dame, 32 år, og sliter med overspising. Jeg trenger også litt hjelp på dette temaet. Deler gjerne med deg.
Mvh ayla1912
Avatar

Sliter også med ovespising.

jan 20 2020 - 14:19
Jeg har holdt på med dette hele mitt voksne liv og har endelig tatt motet til meg og snakket med fastlegen om det. Jeg ble henvist til psykoterapeut og har ikke angret et sekund. Jeg har blitt utstyrt med mange gode teknikker for å komme meg ut av problemet, men det er ikke slik at disse bare kan deles. Det kommer an på hva det er som gjør at du overspiser. Det jeg kan si er at det første steget er alltid den vanskligste, så kontakt fastlegen din og vær ærlig. Deretter er det opp til deg hvor frisk du blir. <3
Avatar

.

mai 16 2020 - 11:12
Sliter med dette selv. Har påvist angst og tror og jeg skulle hatt depresjon påskrevet. Trøstespiser mye. Og gjerne kun dårlig mat og snop.. Sliter som f akkurat nå..
Avatar

Til AndersD86

mai 16 2020 - 16:57
Angst og depresjon kan og være symptomer på noe annet - PTSD, f.eks. kompleks PTSD. Pga ting du har opplevd tidligere. Det å trøstespise kan være en måte å prøve å få bort vonde følelser på.
Til forsiden