Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Overspising

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Overspising

nov 5 2022 - 16:04
Hei!

Jeg har slitt med mat lenge. Har aldri vært overvektig, men til gjengjeld har jeg jobbet hardt for å unngå det. Jeg sliter med overspising. Alt i fra 2-4x i uken. Vanligvis er jeg glad i å trene, men nå må jeg vente en uke pga operasjon. Prøver å gå tur, men er ikke helt det samme.

Uansett; problemet er der om jeg trener eller ei. Typisk skjer det enten annenhver dag eller 2, max 3 dager med gode rutiner. Har prøvd å lese «how to overcome binge eating», snakket med rådgivere i chat på ROS sin nettside (bor ikke i nærhet), snakket med familie og venner om problemet osv. Prøver å legge merke til tanker rundt episodene, men opplever at det er ulike grunner. Det kan være stress over ting i livet, pga depressivt humør, pga at jeg allerede er lei meg over å ha overspist, osvosv.

Er det noen der ute som har en glad-historie med å komme seg ut av dette? Det tar sånn over livet mitt.
Til forsiden