Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ortorektisk tilbakefall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ortorektisk tilbakefall

april 3 2017 - 14:29
Hei!

Jeg er en gutt på 26 år som for noen år siden led av treningsavhengighet og ortoreksi. I løpet av 2 år i en ny by, der jeg hadde et lite sosialt nettverk, gikk jeg ned nærmere 15 kilo. Med min høyde på 184 så jeg ut som et skjellet med hud. Etter å flyttet hjem etter studiene, hatt samtaler med psykolog og og hatt en klar fremgang både i vekt og tankegang, har jeg nå falt litt tilbake i samme spor.

Jeg ønsker å gå opp de siste kiloene som mangler, men noe stopper meg. Jeg føler jeg kjemper hele tiden for å spise mer, og jeg er langt fra treningsavhengig selv om jeg ønsker å trene noen ganger i uken. Likevel klarer jeg ikke det siste og derfor faller jeg litt tilbake til gamle synder. Er fysisk aktiv i hverdagen og har nok høy forbrenning. Dette påvirker nok...

Noen har som har følt på det samme? Å stampe i myr uten å komme noen vei...

K
SLETT INNLEGG
Til forsiden