Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen med samme problem?..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen med samme problem?..

mai 19 2020 - 16:35
Hei!
Jeg er en jente på 13 år som sliter med mat, jeg tror jeg er i ferd med muligens å få en spiseforstyrrelse. Jeg har slitt i ca 3 mn nå. Det begynner med at jeg bare følte meg tjukk så utviklet det og jeg fikk tanker om at jeg muligens var på vei inn i noe dumt. Noe jeg heldig hvis har klart å komme ganske bra ut av. Men jeg har aldri liksom sluttet å tenke på mat og sånt. Men nå har jeg begynt å spise mindre igjen og får med en gang dårlig samvittighet hvis jeg spiser mer en «lov»
Tror jeg har gått bed litt i vekt siden sist jeg vide meg, fordi nå syns det på utsiden at jeg har blitt tynnere. I går sa mamma « oj ser ut som du har gått ned litt i vekt» Jeg ble mega flau og sa bare «jaja» men egentlig å ble jeg litt redd og litt glad på en måte som om jeg er nærmere «målet» mitt liksom. Har sjekket og har flere tegn på en spiseforstyrrelse men tror ikke jeg har det helt enda.. Men så nå er mitt ønske å veldig gjerne snakke med noen som muligens har litt samme problem.. Liksom noen som har slitt eller sliter å kan forstå på en måte? Gjerne ca samme alder også (kan godt være yngre eller eldre) så vil jeg gjerne snakke med noen?..

Hilsen jente 13
Avatar

Re: Noen med samme problem?..

mai 19 2020 - 18:28
Hei.

Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver da jeg selv er på samme plassen som deg. Dessverre har ikke jeg erfaring nok til å svare deg noe mer enn det. Men jeg vil anbefale deg nettsiden nettros.no, de har også chat noen dager iløpet av uken. Veldig hyggelige mennesker som svarer der og de kan nok hjelpe deg med noen tips :)
Bare vit at du er ikke alene og ta vare på deg selv!
Til forsiden