Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen andre her med spiseforstyrrelser?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen andre her med spiseforstyrrelser?

des 15 2017 - 18:02
Det er med utrolig tungt hjerte at jeg nå må begynne å søke hjelp for dette igjen.. Det eneste jeg ønsker er å snakke med noen som også har et litt problematisk forhold til mat. Så send meg gjerne en venneforespørsel om du har erfaringer du vil dele med meg.
- jente, 18
Avatar

Re: Noen andre her med spiseforstyrrelser?

des 20 2017 - 21:30
Jeg har slitt med sposeforstyrrelse og holder på å falle tilbake selv. Jeg har gått ned mange kg på få uker og det at jeg begynner å passe klærne mine igjen (Har pga annen psykisk sykdom lagt på meg Mye, i etterkant at jeg var blitt bra fra spiseforstyrrelsen) gir meg stor motivasjon til å fortsette å spise lite. Jeg nekter meg selv å begynne å telle kcal og veie mat igjen, men av erfaring vet jeg jo sånn høvelig hva ting inneholder.

Spiser meg aldri mett og hvis jeg skeier ut så blir jeg sint på meg selv og kjenner stor selvforakt. Spiser to brødskiver, en liiiten porsjon middag og drikker en iskaffe per dag. Så ligger nok et sted mellom 1200-1400 kcal daglig så spiser ikke farlig lite, men fortsetter det over tid så fortsetter kiloene å rase av og jeg kommer til å miste mensen og få hjerteproblemer igjen.. Har allerede begynt å kjenne på smerter og press i brystet når jeg trener.

Men jeg greier ikke å snu det. For jeg vil tilbake til "min" vekt. Problemet er bare at når jeg har kommet dit, så vet jeg ikke om jeg klarer å begynne å spise normalt igjen. Eller om jeg på nytt blir et undervektig beinrangel. Jeg ble mer fornøyd jo mer bein som stakk ut. Har i etterkant sett at jeg var for tynn. Men det så jeg ikke da. Da var det slik at jo tynnere jo bedre.
Til forsiden