Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når spiseforstyrrelsen forsvinner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når spiseforstyrrelsen forsvinner

des 28 2016 - 22:01
Jeg har hatt en spiseforstyrrelse i flere år nå, men er i år blitt friskere enn noen gang- noe jeg er meget stolt over. Men det som er så vanskelig er alle problemene jeg har "gått i dekning for" kommer til overflaten nå som jeg ikke lenger kan gjemme meg bak nummenheten og følelsesløsheten til spiseforstyrrelsen. Det gjør så veldig vondt å takle alle disse følelsene som tar helt overhånd. Jeg føler meg så fryktelig ensom. Jeg blir mobbet og utestengt, og foreldrene mine og familien min vil ikke ha meg. Det har vært slik så lenge jeg kan huske, men så lenge jeg har vært opptatt med all maten så har jeg unngått det verste, men nå står jeg her helt naken uten noe å beskytte meg med. Og det gjør så vondt når all denne smerten treffer på en gang. Jeg vil bort, men jeg vet det ikke vil gjøre noe bedre. Men hvordan skal jeg klare å håndtere alle disse vanskelige følelsene? Hvordan skal jeg komme meg gjennom dette? Det gjør så inderlig vondt.
Avatar

Re: Når spiseforstyrrelsen forsvinner

des 28 2016 - 22:49
Du trenger en relasjon. En som er med deg, selv om det er vanskelig å finne.
Vært igjennom akkurat det samme, men etter kjæresten min kom, så ble alt mye bedre.

Prøv og lev det liv du tør å leve. Da åpner verden seg etter mange nok kamper.
Avatar

Re: Når spiseforstyrrelsen forsvinner

jan 16 2017 - 15:39
For meg ser det ut som du kunne ha gått av å uttrykke deg kreativt på et vis. Sett følelsene på papiret med enten bilder eller ord. Gå til innkjøp av noe du kan bruke som dagbok, med eller uten linjer er opp til deg. I den kan du uttrykke deg fritt uten at du er redd noen skal se før du er klar til det selv. Du kan også skrive dikt i den.

Det blir bedre, selv om det føles vanskelig nå. Prøv med små skritt, fokuser på det positive så merker du at det blir stadig lettere. Lytt til hjerte
Til forsiden