Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Muligens en spiseforstyrrelse?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Muligens en spiseforstyrrelse?

mai 28 2017 - 16:16
Hei eg spiser ikje på skolen Vekttap eller vektoppgang Overopptatthet av vekt og kropp Utvikling av unormale spisevaner, som å unngå måltider eller visse mattyper, eller innta store mengder mat og Forakt for egen kropp, fasong og utseende og Spiser mindre kaster mat og frykter at eg spiser for mye mat og er redd for vektøkning og eg er 13 171-172 cm 55-58 kg har eg en spiseforsstyrrelse kan ikje snakke med lærerene mine siden de er skuffet over meg og helsesøster suger jævligt og det gjør sosiallæreren på skolen min og kan ikje snakke med foreldrene mine de vet d ikje har av og til vondt i hodet og er sliten av og til og av og til konsentrasjonsvansker kan ikje kontakte nettros siden de sendte bekymringsmelding fordi eg hadde kontaktet de for mange ganger ka ska eg gjøre har eg en spiseforstyrrelse lærerene mine vet d ikje så kordan kan eg bli tynnere svar fort trener volleyball 2 timer i uken Hvis du har 8 symptomer på spiseforstyrrelser er det da alvorligt? Hjelp meg har sf?
Avatar

Heia!

juni 18 2017 - 22:37
Så trist å høre hvordan du har det.
Jeg vil gjerne snakke med deg, fordi jeg er redd for at jeg selv skal utvikle en spiseforstyrrelse.

Om du fortsatt vil snakke, så send meg en personlig melding :)

Jente, 14
Avatar

Re: Muligens en spiseforstyrrelse?

sep 28 2017 - 17:18
Beklager at jeg sier dette, men du har nok en spiseforstyrrelse. Jeg har vært der du er selv. I starten vil det sikkert være vanskelig å innse. Men jeg lover det at etter hardt arbeid vil du se alt så mye klarere!

Jeg vil anbefale deg på det sterkeste å søke hjelp! Du tenker sikkert at du må bli tynnere først. Men ut i fra vekten og høyden din er du veldig tynn! Selv om du ikke ser det selv, så er du det! Du kunne veid 10kg til og fortsatt hatt en normal kroppsvekt.

Om du får hjelp vil du få hjelp til å se deg selv slik du faktisk ser ut. Du vil få et mer avslappet forhold til mat og slippe å bekymre deg for hvordan du ser ut hele tiden!

Snakk med noen voksne rundt deg som du stoler på! Det kan være helsesøster, foreldre, lege, tante....
Om det er vanskelig å si det, kan du skrive ett brev eller noe slikt. Det gjorde jeg.
Avatar

tror ikke det

okt 26 2017 - 14:30
Er 170 cm og 45.5 kg nå ingen eg kan snakke med
Til forsiden