Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mindre ambisiøs

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mindre ambisiøs

okt 14 2017 - 20:51
Er ein storetar i høve til dei eg samanliknar meg med. Ser at andre som et langt mindre enn meg kan vere sterkt overvektige, medan eg er berre litegrann for tjukk. Ein fysisk aktiv livsstil gjer at eg ikkje vert rund. Men suget etter mat og søtt i utide er ikkje bra likevel, og det kjem gjerne på kveldstid, og som eit svar på stress. Eg har til tider vore redd for at sveltkjensle skal halde meg vaken.
No trur eg at eg har oppskrifta for min del, og det er å gi seg hen til latskapen. Nyte det livet eg har når det meste ikkje går etter oppskrifta. Fysisk aktiv vert eg uansett, for det er gjennom kvile eg får energi til fotturar og alt det andre. Å ha vore passeleg doven som barn er heller ikkje ein så dårleg bakgrunn som dei meir ambisiøse vil ha det til. Eg meiner slikt fremjar kreativiteten med omsyn til å drive fysisk aktivitet.
Eg synes eg allereie har vorte flinkare til å nyte kvelden med å drikke litt vatn og ikkje meir, i staden for å småete.
Avatar

Re: Mindre ambisiøs

nov 28 2017 - 10:56
Jeg er rund, og de siste årene har jeg bare blitt rundere. Men det blir gjerne slik når alt blir en konkurranse. Alltid løpe raskere, alltid klatre høyere, alltid spise mest.

Jeg prøver også å gi meg hen til latskapen. Jeg har kvittet meg meg et tvangsmessig forhold til trening, for jeg er ikke interessert i trening, og ikke skal jeg delta i OL, så da vil jeg heller slappe av med ei god bok. Og maten ordnet seg omtrent på egen hånd.
Til forsiden