Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Må eg snakke med noen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Må eg snakke med noen

mai 20 2017 - 13:20
Eg spiser 4-6 skiver og middag pluss 2 glass med melk og drikker litt vann går 8-9 timer uten mat på skoledagene er 13 btw for lite for mye eller passeligt med mat eg koser meg i helgene også og dette er fordelt på 3 måltider og er dette en bra slankemetode er 171-172 cm tror eg og 55-58 kg eller mindre tror eg er usikker sikkert blitt litt tynnere men ikje si at eg bør snakke med noen siden eg er redd for å få kjeft siden en av læreren min så d eg skreiv i bokå mi så spurte hu meg om noe så sa eg noe og så puster hun sånn at hun hørtes skuffet ut og eg ska ikje snakke med sosialærer eller helsesøster siden de forstår meg ikje og helsesøster brøyt taushetsplikten uten grunnn når eg va 12 tror eg og læreren min sa på torsdag 11.05 at eg må ha mat men eg kan ikje spise på skolen før d har gått 8-9timer så eg spiser frokost .6:45 og middag 15:00 og kvelds noen timer senere sant dette er en bra slankemetode så v eg kan ikje snakke med noen om d for eg er redd de blir sinteskuf og eg Spiser mindre kaster mat og frykter at eg spiser for mye mat og er redd for vektøkning kan ikje si det til vennene mine siden ha ene sa du har ikje en spiseforstyrrelse og det såret meg siden han vet ikje kordan eg har d ka ska eg gjøre
Avatar

<3

mai 20 2017 - 17:16
Jeg tenker du høres litt forvirret ut med dette med mat. Og at du har veldig mange tanker rundt det, men uten å helt vite hva du tenker, eller hvordan det påvirker deg. Det høres ut som at du trenger å snakke med noen.

Selv har jeg gått til noe som heter "psykisk helse", et lokaltilbud der jeg bodde. Jeg vet ikke om du bor på en stor eller liten plass? På sånne små steder pleier det i alle fall ofte å være et tilbud for både ungdom og voksne. De er ikke helsesøstre, men alt fra sykepleiere innenfor psykiatri og osv.

Etter hva du sier du spiser, er det ikke så ille at noen vil tvinge deg inn på sykehus eller noe sånt, om du er redd for det.

Mitt aller beste råd er å bare ta kontakt med noen. Gjerne med en litt voksen person! Venner på din alder er ikke så kloke, om de er enda så gode venner, smarte på skolen osv. Det er lett å si noe feil fordi man ikke vet bedre, som kan påvirke deg negativt.

Prat med noen! Det betyr ikke at du er mislykket <3<3<3
Avatar

Syk?

mai 21 2017 - 12:16
Men er dette en spiseforstyrrelse? Når eg har 8 symptomer Vekttap eller vektoppgang Overopptatthet av vekt og kropp Utvikling av unormale spisevaner, som å unngå måltider eller visse mattyper, eller innta store mengder mat og Forakt for egen kropp, fasong og utseende og Spiser mindre kaster mat og frykter at eg spiser for mye mat og er redd for vektøkningDe 4 siste er fra ung.no
Til forsiden