Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ikke spise på en uke

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ikke spise på en uke

feb 9 2022 - 16:09
Er det noen her som har noe erfaring med å ikke spise/faste i en uke. Eller bare gå så lenge uten mat som man orker? Hvordan funket det? Ble du tynnere?
Avatar

Ikke gjør det mot deg selv

feb 9 2022 - 17:14
Har ikke gått en uke uten noe mat, men dager. Har da drukket vann. Men har over 1år spist minimalt. Det resulterer i dårlig humør, sliten og kroppen går i hvilemodus. Man orker ingenting. Fordi den ikke får alt den trenger, og begynner å bryter ned muskler. Ja jeg har blitt tynnere. Om jeg er mer glad? nei! Ingenting forskjell. Du ødelegger kroppen totalt. Begynn å tren regelmessig hvis du vil ha en sterk og trent kropp. Du blir sterkere mentalt også. Jeg har vært der selv, og nei man blir ikke lykkeligere av bli tynn. Det er ikke der problemet ligger. Det er bilde man har av seg selv, som er helt feil. Man må virkelig jobbe med seg selv og få litt virkelighetsoppfatning. Om du blir påvirket av alle du ser på some og ellers. Så kan jeg si deg med 100% de som ser ut som 1000million dollar. Enten doper seg eller gjør andre jukse ting. Det er ikke kødd. Jeg trodde før at det var alt naturlig. Slik er det ikke. Igjen, jeg vil ikke utsatt det der for noen.. Lykke til. Kanskje snakke med noen om dette? Eller bare sende meg melding:)
Avatar

Ennydagtruer

feb 9 2022 - 17:46
Personen skriver om man blir tynn av det. Det er ikke sunt. Det er noe annet om man har et godt kosthold utenom, da kan fasting virke positivt. Men når det er snakk om å bli tynn, så er det av feil prinsipp
Avatar

Hei!

feb 9 2022 - 22:18
Jeg vet ikke hvor gammel du er, men være veldig forsiktig hvis du er veldig ung, det er fort gjort å utvikle spiseforstyrrelser. Jeg er ganske sikker på at det ikke er veien å gå for å holde seg slank og man skal også prate med fastlegen sin før man går i gang med faste over flere dager.

Da er det bedre at du faster noen timer hvert døgn, f eks at du ikke spiser etter et bestemt klokkeslett om kvelden og/ eller om formiddagen, f eks 8/ 16, der du kan spise f eks fra klokken 12 til klokken 20 eller fra klokken 10 til klokken 18 og ikke ellers. Men jeg ville vært forsiktig hvis du er tenåring, ikke gå for raskt ned i vekt eller for mange kg, hvis du trener og spiser sunt, så har du en vekt som er passe for deg uten at du trenger å slanke deg.
Til forsiden