Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

INNLEGGELSE

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

INNLEGGELSE

aug 31 2020 - 16:14
Behandler og jeg har akkurat begynt å snakke om innleggelse, og skal diskutere på neste time hos henne hvor jeg skal henvises. Hun har sagt at det er litt opp til meg egt, men jeg vet ikke helt, hadde vært fint å ha noen som har litt erfaring med dette å snakke med. Jeg er veldig redd, og synes dette er veldig skummelt.
Det er hovedsaklig fire ting jeg tenker veldig mye på for tiden;
1. Hvor vil jeg helst legges inn? Rasp (spesialenhet for spiseforstyrrelser) eller allmenpsykiatrisk på DPSen jeg hører til (sliter også en del med angst)
2. Jeg synes det er veldig skummelt å skulle knytte meg til nye folk og nye behandlere. Har brukt lang tid på å tørre å åpne meg for behandleren jeg nå går til, og er redd for å "miste henne"
3. Jeg er redd for å bli "fratatt" spiseforstyrrelsen min og kontrollen jeg føler at den gir meg. Hvordan blir dette gjort? Skjer det brått og brutalt, eller får jeg tid til å venne meg til det og finne nye "metoder å takle ting på?
4. Hvordan søren forklarer man til folk at man plutselig bare "forsvinner" fra verden i noen måneder? det er ganske få som vet at jeg sliter eller hvor ille det er...
Til forsiden