Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva kan jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva kan jeg gjøre?

feb 9 2018 - 12:34
Hei.
Jeg tror jeg har begynt å utvikle en spiseforstyrrelse. Nesten uansett hva jeg spiser, så angrer jeg etterpå og får dårlig samvittighet. Har prøvd å kaste opp, men får det ikke til og må derfor trene istedenfor. Selv om jeg har trent, så har jeg fortsatt dårlig samvittighet etterpå. Hvis jeg ikke får trent en dag så får jeg panikk. Jeg går hele tiden og tenker på kalorier og at jeg ikke kan spise det og det fordi det inneholder mye kalorier. Jeg har alltid spist sunt, men jeg får dårlig samvittighet uansett. Jeg har begynt å spise mindre til f.eks. frokost, og så går jeg sulten til jeg spiser neste måltid. Når vi kommer til middag er jeg veldig sulten og spiser "mye" (vanlig porsjon eller mindre og noen ganger litt småspising, men føler at jeg har spist for mye). Da får jeg dårlig samvittighet. Dette er ganske nytt, men det er veldig slitsomt og tøft å takle alene. Sliter med å få sove også, fordi jeg ligger og tenker at jeg burde ha trent en gang til og går igjennom i hodet mitt hva jeg har spist.

Hverken mamma eller hun jeg snakker med fra KORP tar meg alvorlig. De sier bare at det er bra at jeg trener og at jeg ikke klarer å kaste opp. Hva kan jeg gjøre? Orker ikke å ha det sånn. Sliter veldig med angst og depresjon ellers også, så jeg har mer enn nok fra før.
Avatar

Re: Hva kan jeg gjøre?

feb 18 2018 - 19:12
Snakker du med noe psykolog eller noe? Og/eller spurt ROS (Rådgivning om Spiseforstyrrelser) om noen råd?

Ellers vil jeg si det er vondt å høre du ikke blir tatt på alvor, for det er vondt, vet jeg selv fra min egen erfaring også... men vit at det også finnes mennesker som forstår og tror deg. Håper noen slike er rundt hjørnet for deg :)
Til forsiden