Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp til å forstå kjæresten min!Plz les!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp til å forstå kjæresten min!Plz les!!

juni 3 2017 - 10:43
Jeg elsker henne over alt på jord. Hun forteller meg at hun har spiseforsyrrelse og er helt ærlig. Hun isolerer seg fra meg for å beskytte seg. Jeg trenger råd til hva jeg kan gjøre,jeg føler jeg holder på å miste henne. Hun vet hva jeg føler,hvor jeg står å at jeg alltid er der for henne. Hun har ikke kapasitet til å ta hensyn til meg,jeg vet at det ikke har noe med meg å gjøre å at hun har sterke følelser for meg. Hva kan jeg gjøre for å støtte henne best?jeg vil gjøre hva som helst i denne verden for henne, det er hun jeg vil ha.Jeg vil ikke presse henne eller at hun skal føle jeg er en belastning, vil kun gi hun den støtten hun trenger å hjelpe henne i sitt eget tempo. Det er vanskelig når den du elsker ikke klarer å være rundt deg selvom hun vil. Noen som kan gi meg noen gode råd?
Avatar

Re: Hjelp til å forstå kjæresten min!Plz les!!

juni 9 2017 - 11:25
Så heldig kjæresten din er som har deg, som elsker henne så høyt.
Hun er virkelig heldig, synes jeg. Jeg tror det betyr mye å ha noen der, noen som er glad i en og er villig til å gjøre mye for å forstå og hjelpe.
Det tror jeg kjæresten din setter pris på selv om hun ikke klarer å "gjøre noe med det", altså forholde seg til deg. Og å være sammen med deg slik jeg oppfatter at begge ønsker. For du skriver jo at hun ønsker noe annet enn det hun faktisk gjør nå, som er å stenge deg ute.

Jeg synes du har gjort alt du kan gjøre for henne alt, du er der for henne, du støtter henne, du presser ikke på....
Men det føles vanskelig når hun ikke klarer å være rundt deg, for det er jo noe du/(dere, hun vil jo også dette slik du beskriver, men hun klarer det ikke) naturlig vil når du/dere er glade i hverandre.

Får kjæresten din noe hjelp utenfra? Fra psykolog eller andre?
Jeg tenker at det kanskje er dette hun trenger, samtidig som hun har deg i ryggen. Deg som støtte på hjemmebane.
Og at det beste du kan gjøre, selv om det er vanskelig, bare er å gjøre det du gjør nå for henne.
Du gjør en veldig god jobb nå med å være der for henne og støtte henne.

Mvh Synniva
Avatar

Re: Hjelp til å forstå kjæresten min!Plz les!!

juni 9 2017 - 22:39
Tusen takk for et fint svar! Hun sa igår at hun vil bare være venner nå, hun har ingen kjæreste å hun vil ikke at jeg skal vente på hun for det ødelegger samvittigheten hennes. Jeg er litt maktesløs men jeg vil som sagt gjøre hva som helst. Hun får hjelp via psykolog og trappet nettop opp til to ganger i uken, jeg er veldig stolt av henne. Men jeg er redd for at hun vil bare forbli venner tilslutt å dette er en måte å bare prøve å avslutte det på en god møte. Føles sånn. Det er det vanskeligste jeg har gjort, men som sagt så er jeg villig til å gjøre hva som helst, det er hun jeg elsker:)
Avatar

Re: Hjelp til å forstå kjæresten min!Plz les!!

juni 9 2017 - 22:41
Redd for at hun glemmer meg å finner interessen i en annen
Avatar

Heia!

juni 18 2017 - 22:36
Det var veldig dumt å høre det med kjæresten din.
Jeg føler at jeg kan kjenne meg litt igjen i det du skrev.
Jeg vet ikke om ting er bedre nå, eller om du fortsatt kunne trengt noen å snakke med?

Hvis du vil snakke så kan du sende meg en personlig melding.
Jeg vil veldig gjerne snakke!

Jente, 14
Til forsiden