Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helt kake…

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helt kake…

juni 30 2021 - 18:02
Altså… jeg har alltid hele mitt liv hatt et usunt forhold til mat… etter en traumatisk oppvekst uten å få hjelp begynte jeg og overspise… gjorde det i ekstremt mange år..
eneste trøsta jeg følte jeg fikk var å spise bort følelsene mine.. og ved å se sånn (typ 123 kg på det meste), tillot jeg også at andre kunne tråkke på meg… altså helt insain’e mindreverdighetskomplekser… ettersom jeg aldri har vært bra nok for min egen mamma, hvordan kan man da vær bra nok for noen andre!? Alltid vært et stort spørsmål det der… til jeg sist sommer mista matlysta.. den ble borte… ble kvalm av bare tanken på mat… til jeg så begynte på keto diett (som jeg går på ennå), veier nå 60 kg… men nå er e andre veien.. jeg klarer ikke ha «normal» mat i munn, får ikke svelga det.. det blir komplekser- har kanskje ennå mer mindreverdighetskomplekser en noen gang og… det vil liksom aldri ende ta. Har vært hos legen-men han synes bare det er fint å bli normalvektig og ba meg begynne egen kognitiv terapi… :p shit!
Men jeg klarer meg super bra… kun relasjoner til andre mennesker som er vanskelig.. ellers fast jobb, bil, hjem.. altså alle de tinga funker bra… mat og folk er vanskelig.. he… altså.. jah…(skulle hatt traume behandling som barn)
Vet ikke hva jeg vil med dette… men e.. sikkert bare å få skrivi det ned et sted.
Til forsiden