Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har lyst på anoreksia.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har lyst på anoreksia.

feb 28 2020 - 11:26
Beklager hvis dette gjør noen sinte eller noe, men kjenner på et behov for å lufte noen helt ærlige tanker.

Jeg er overvektig, og har forsøkt å gå ned i vekt flere ganger. Har nå på 8 mnd gått ned 15kg, men så stopper det igjen. (Har 5kg igjen før jeg er normalvektig).
Problemet mitt er at jeg ikke klarer å begrense meg! Spiser jeg chips, så spiser jeg hele posen! Osv..

Har i snart 2 mnd gått på enda en ny diett, men kjenner at jeg begynner å få et anstrengt forhold til slankingen.
Jeg får veldig dårlig samvittighet hvis jeg spiser for mye, eller usunn mat.
Kjenner at jeg da har lyst til å kaste opp maten, men av praktiske grunner ikke får gjort dette. (En samboer som er hjemme, og så synes jeg det er ekkelt).

Jeg har derfor begynt å trene oftere, og da spesielt løping. Er forsiktig med styrketrening da muskler veier mer.
Føler for en trang å trene hver dag, samtidig som jeg er sliten og ikke alltid jeg orker å trene. Får også da veldig dårlig sanvittighet, blir litt urolig og føler på kroppen at fettet legger seg.

De siste dagene har jeg forsøkt å spise mindre, og trene mer. Veier meg hver dag, men går ikke ned i vekt!
Har ikke telt skikkelig kalorier, men skal begynne med dette for å få kartlagt om jeg virkelig spiser så lite som jeg prøver på.
I går hadde jeg rundt 700kcal. Men har ikke gått noe ned i vekt..

Jeg har lyst til å få anorexia, slik at jeg klarer å gå ned i vekt. Jeg har lyst til å klare å la være å spise mye mat. Jeg har lyst til å bli tynn, passe de gamle klærne mine og føle meg komfortabel i sommerklær.

Det jeg trenger hjelp til er å finne utav hvorfor jeg ikke går ned i vekt.
Hvilken trening er best? Og hvor lite må jeg spise for å gå ned i vekt?
Avatar

Hei

mars 10 2020 - 19:08
Anorexia er ikke moro å ha.Da kan du risikere andre problem også.Du kan til og med dø.Du kan snakke med en som har hatt sykdommen,
Avatar

:-)

april 26 2020 - 14:53
Hei KISSHA25
Har sendt deg en venneforespørsel :-)
Avatar

Kutt ut...

juli 9 2020 - 12:03
Kjenner jeg blir innmari forbanna når jeg ser folk som «ønsker seg spiseforstyrrelse» Altså, ja, jeg skjønner du sliter med å tape vekt, men en spiseforstyrrelse er alt annet enn et hjelpemiddel for vekttap. Klart du kan bli tynn, men du blir ikke pen: du blir grå og uren i huden, kroppshåret blir mørkere og kan vokse mer hyppig - for ikke å nevne det som skjer inni kroppen: skader på spiserør, tarmer, magesekk, muskler, etc etc. Jeg ble syk med spiseforstyrrelse da jeg var fjorten (er nå 26) og per dags dato kjemper jeg for livet mitt. Ja, du hørte riktig - Jeg kan faktisk dø av dette som du så gjerne vil ha. Ikke tro i ett sekund mer at spiseforstyrrelser er et bra verktøy for å bli tynn, pen osv osv. Spiseforstyrrelser dreper og ødelegger verten sin. Med sånt snakk som du driver med her, kan du like gjerne si at du ønsker deg kreft. Spiseforstyrrelser er en SYKDOM ikke en skjønnhetsmiddel. Det eneste jeg kan oppfordre deg til er å få noe hjelp til å tenke annerledes, før du faktisk pådrar deg en spiseforstyrrelse og ender opp på sykehuset som meg om noen år. Ikke tro at du kan kontrollere en spisefortyrrelse, det vil alltid komme et punkt hvor du forstår at den han fått sine egne bein å stå på og styrer hele skuta. Så slutt lek med ilden, er alt jeg kan oppfordre til. Vil du være tynn og sjuk, eller litt fyldig og frisk er jo spørsmålet her.
Avatar

enig

aug 11 2020 - 23:14
asså
skjønner deg kissha25
men
les kommentar madeleineee
dette
er veldig alvorlig
og har selv sett
sykdommen (!!!!!)
på nært hold
dette er ikke pent.....
bedre litt fyldig da ja
Avatar

Hei kissha

aug 11 2020 - 23:45
Det er ikke lett for noen å gå ned i vekt for det er det da man starter og gir opp starter og gir opp.slik er det.jeg ser at du må ha det så fælt som i det hele tatt ønsker å få anorexia.madeleine skjønner du blir oppgitt at du blir provosert men mennesker sliter på forskjellige måter.det at kissha tenker på denne måten her viser hvor mye personen sliter faktisk bare det at noen ønsker en slik sykdom.
Til forsiden