Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har jeg en alvorlig spiseforstyrrelse?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har jeg en alvorlig spiseforstyrrelse?

okt 22 2017 - 01:47
Hei!
Jeg vet hva en spiseforstyrrelse går ut på og vet jeg har problemer med mat. Men om det er alvorlig vet jeg ikke.

Jeg spiser 1 gang om dagen eller mindre og blir alltid kvalm av å spise. Matlysten er helt borte og vekten er på vei ned. Jeg har en tendens til å kaste opp mat igjen om jeg blir for kvalm. Men er dette noe alvorlig.

Avatar

Re.Har jeg en alvorlig spiseforstyrrelse?

okt 22 2017 - 03:59
Det er jo alvorlig hvis du går for mye ned i vekt. Jeg var også kvalm og ble sykelig tynn. Hadde null matlyst. Redningen min ble å drikke h-melk i tillegg til det lille jeg spiste.Hvis du er mye kvalm og ikke orker å spise så er de mye lettere å drikke kaloriene.Kjøp inn masse h-melk og lag deg selv litt sjokolademelk. Jeg var tilslutt opp i 4 liter h-melk om dagen. Sikkert veldig usunt men det er bare for en liten periode. Fungerte veldig bra på meg, gikk opp 10 kg på noen måneder og når jeg kuttet ned på melken så kom matlysten for fult og kvalmen ble borte siden jeg var blitt vant med et høyere kalori inntak.
Til forsiden