Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har ikke spist på noen dager

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har ikke spist på noen dager

juni 10 2022 - 00:35
Jeg sliter med å spise jeg føler meg liksom aldri sulten og hvist jeg først starter å spise så skjeker jeg alltid cal, og hvist jeg får i meg mer enn 300 cal, dagen så spiser jeg ikke neste dagen. Har noen noen råd jeg vil ikke leve sånn her.
Avatar

"Misunner deg"

juni 16 2022 - 17:55
Sikkert stygt å skrive, men jeg er faktisk misunnelig på deg. Kunne ønske jeg klarte la være å spise om så bare 1-2 dager i uken…

Hva med å forsøke å skrive dagbok over maten du har spist, uten å notere næringsinnholdet før eventuelt på kvelden. Inkluder gjerne sansene dine i dagboken, feks hvordan maten ser ut, hvordan den lukter, hvordan den smaker og hvordan den føles.
Avatar

Re: Har ikke spist på noen dager

juni 17 2022 - 08:59
Jeg forstår deg veldig godt at du ikke vil leve sånn.. Ikke jeg heller.. Jeg teller ikke kalorier eller bryr meg om det. Men jeg brekker meg bare etter jeg har spist litt, så må tvinge i meg resten av maten. Slik har jeg det med nesten alle måltider.. Matlysten er på bunn.. Det som er greia med spiseforstyrrelser er at den er helt individuell for hver enkelt. Det som er nøkkelen med spiseforstyrrelser er å faktisk ville gjøre noe med problemet, ikke la tankene om at man ikke ser bra nok ut osv la deg stoppe deg på veien. Det som er tøft.. Og faktisk få en normal apetitt. Desvere så må man ta tak seg og tvinge i seg Maten i starten. Helt til en dag det er litt lettere og litt lettere.. Det er en lang prosess. Om du ikke har noen gode støttespillere rundt deg som ka hjelpe deg, anbefaler deg deg å skaffe profesjonell hjelp på veien. Det er mange brikker som skal på plass, om jeg kan si det på den måten. Jeg ønsker deg masse lykke til, og føler med deg.. Du må gjerne send meg mld om du ønsker å prate :)
Og til deg marknusen, å skrive at du missunner noen med spiseforstyrrelser blir jeg svært provosert over! Det er ikke noe du sier til noen med spiseforstyrrelser.!
Avatar

Re: blueshadow

juni 18 2022 - 07:19
Misunner ikke spiseforstyrrelsen. Jeg selv har bulimi , jeg klarer ikke stoppe å spise. Jeg «misunner» den som fint klarer å gå flere dager uten mat.
Til forsiden