Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fra normalvekt-anoreksi-fedme. Hva nå? Hjelp!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fra normalvekt-anoreksi-fedme. Hva nå? Hjelp!

sep 16 2017 - 04:08
Jeg har alltid hatt et anstrengt forhold til mat, fra 2013-2015 sleit jeg med anoreksi, legger ikke til vekt da det kan trigge noen som leser. I 2015 la folk veldig merke til det, fikk komplimenter av noen, menst mine nærmeste var veldig bekymret da de så hva jeg drev med. Komplimentene ga meg en selvtillit jeg aldri hadde hatt før, noe som faktisk førte til at jeg begynte og spise normalt igjen. Fra 2015-16 var jeg tilbake til normal vekt, men det stoppet ikke der, nå begynte overspisingen/trøstespisingen. Jeg ble utrolig deprimert da jeg så vekten gå opp så mye, noe som denne gangen resulterte i trøstespising, tror ikke jeg satt mer enn kanskje to minutter uten noe snacks i hånden gjennom en hel dag. Jeg er nå på bmi skalaen tippet over fra undervekt til fedme, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, noen dager faster jeg, men så ender det med at jeg spiser på meg all vekten igjen. Er en ond sirkel, noen som har opplevd samme? Klarte dere snu om på det? Er sykt, for mange dager tenker jeg "åh, kunne ikke jeg bare fått anoreksi igjen".
Avatar

Re: Fra normalvekt-anoreksi-fedme. Hva nå? Hjelp!

sep 18 2017 - 20:33
Sender deg en melding, da jeg opplever lignende
Avatar

Re: Fra normalvekt-anoreksi-fedme. Hva nå? Hjelp!

sep 28 2017 - 16:49
Det lureste du kan gjøre er å søke hjelp. Overspising er også en spiseforstyrrelse og er like alvorlig som anoreksi, bulimi og EDNOS. Spiseforstyrrelser er kjent for å skifte form! En psykolog eller noe lignende vil kunne hjelpe deg!

Jeg vil anbefale en bok som heter "få bukt med overspising". Den brukes av flere spiseforstyrrelse sentre i Norge og ellers i verden. Dersom du ikke greier å søke om hjelp, kan du følge et opplegg i boka! Du kan bestille boka på nettet eller spørre en bokhandel om å bestille den for deg.
Til forsiden