Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Erfaring med behandling (poliklinisk)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Erfaring med behandling (poliklinisk)

sep 29 2016 - 21:58
Hei. Jeg lurer på om noen her har erfaring med poliklinisk behandling?
Etter flere samtaler med en meget bekymret fastlege og flere bekymrede kommentarer fra folk rundt meg, har jeg nå innsett at jeg har et problem når det gjelder mat. Jeg synes ordet spiseforstyrrelse er så forferdelig og skremmende, så jeg prøver å fortelle meg selv at "så langt har det ikke gått enda". Jeg har gått veldig fort ned i vekt, noe som har resultert i både fysiske og psykiske store påkjenninger, og jeg har nå takket ja til poliklinisk behandling. Dette kan ikke fortsette!
Men jeg er redd, livredd! Både for å måtte fortelle om alt, som jeg så lenge har holdt helt for meg selv, men også for hva behandlingen måtte innebære av tiltak.
Jeg har kommet så langt at jeg har vært på kartleggingstime, med både blodprøvetaking, samtale og div.målinger. Neste uke får jeg vite hva som skjer videre.

Jeg aner ikke hva jeg går til, og hadde satt stor pris på om noen ville fortelle litt om hva deres behandling går/gikk ut på? Hva kan jeg vente meg?

Avatar

Hei

okt 5 2016 - 18:49
Jeg heier på deg !
Avatar

Re: Erfaring med behandling (poliklinisk)

mai 18 2017 - 17:23
Hei, du! Jeg har erfaring med poliklinisk behandling. Det er genrelt samtaler og møter som du møter opp til og på de samtalene kan du og ta opp det du har på hjertet. For meg var det jevnlige samtaler
Avatar

Re: Erfaring med behandling (poliklinisk)

juli 19 2017 - 20:42
Jeg har ikke erfaring, men har fått diagnosen anoreksi i et annet lad (har bodd der en stund). Har nå flyttet tilbake til Norge og skal til fastlegen neste uke for å snakke om behandlingsmulighetene. Send en melding hvis du har lyst til å dele erfaringer :)
Avatar

Re: Erfaring med behandling (poliklinisk)

sep 24 2017 - 17:50
Er det bupa eĺlen DPS?
Avatar

Re: erfaring med behandling (poliklinisk)

okt 21 2017 - 23:15
Hei!

Jeg går til DPS nå og har gått til BUP før. Det er ikke noe å være redd for. Du drar til en time som er satt opp som passer for deg. Der kan du ta opp det du vil og de presser deg ikke til å snakke heller, men er interessert i å bygge opp trygghet og et godt kommunikasjons miljø. De kommer nok til å stille spørsmål, men du må ikke bare på dem om du ikke vik.

Jeg anbefaler deg å prøve å åpne deg litt for hver gang, slik at du selv kan få det lettere og at ting skal kunne bli bedre.
Til forsiden