Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er redd jeg har spiseforstyrrelser.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er redd jeg har spiseforstyrrelser.

juni 12 2018 - 23:05
Hei. Jeg har alltid vært den tynne jenta. Jeg har alltid blitt kalt for tynn, og selv om det menes positivt, liker jeg ikke å bli kalt det.

Jeg er en jente på 15 (blir 16), er ca 174 cm høy og veier 53 kg. Jeg vet at jeg er tynn, men jeg vil bli tynnere. For jeg ser på meg selv som tynn, men ikke tynn nok. Jeg føler jeg trenger flatere mage og mindre lår. Derfor bruker jeg aldri shorts eller går i bikini. Jeg er livredd og jeg bryr meg utrolig mye over hva alle andre synes om meg. Jeg trener ganske mye fotball, men vil trene mer for å bli tynnere. For jeg har utrolig dårlig selvbilde og ingen selvtillit.
I det siste har jeg begynt å spise mindre. Prøver å holde meg unna de store måltidene. Men jeg er en person som er glad i mye usunt. I tillegg er jeg på vekta 5-7 ganger hver dag. Målet mitt er å komme under 50 kg.

På under 1 uke har jeg gått ned ca 2 kg, ved å spise mindre. Men jeg merker også at jeg har blitt mer svimmel, slapp og trøtt etter dette...

Jeg vet ikke om det jeg holder på med er farlig eller en spiseforstyrrelse. Noen som har noen tanker..?
Avatar

Du trenger hjelp

aug 21 2018 - 04:44
Jeg lover deg at du aldri vil få bedre selvfølelse om du blir tynnere. Jeg snakker av erfaring.

Du er sykelig undervektig. Det er farlig. Du har det ikke bra med deg selv.

Jeg blir veldig bekymret av å lese va du skriver. Du har nok en spiseforstyrrelse. Jeg vil annbefale deg på det sterkeste å søke hjelp slik at du kan få et bedre forhold til deg selv og kroppen din. Kanskje helsesøster, foreldre eller voksen du stoler på eller legen din?

Du kan gjerne sende meg en privat melding om du vil.
Til forsiden