Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg normal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg normal

juli 4 2021 - 03:09
Hei, jeg er ei jente på 18, som er diagnosert med atypisk anorexi og atypisk bulimi, jeg føler meg rett og slett mislykka som ikke har klart å bli undervektig nok til en vanlig anorexi. Kroppen min vil ikke ned i vekt av gjentatte overspisingsperioder. Men selvom føler jeg meg konstant syk, ofte kraftige blodtrykksfall og numne følelser. Er jeg den eneste, er dette «normalt» for en såiseforstyrrelse
Avatar

huttemeitu

juli 8 2021 - 05:15
føl deg ikke mislykket!
du trenger tett oppfølging
fra fastlegen din
men kunne også trenge
noen å prate med
for når du ikke har et vanlig kosthold
så påvirker det vel alt vil jeg tro
psyke også da
måtte du få dette under kontroll
jeg heier på deg ;)
Avatar

Re: Er jeg normal

juli 9 2021 - 14:20
Mer vanlig enn uvanlig for noen med spiseforstyrrelse. Om jeg ikke er helt på bærtur nå, så er det bare 17% av folk med spiseforstyrrelser som er undervektig. Og mange av de som blir undervektig, er det bare midlertidig.

Jeg har også atypisk anoreksi og kjenner meg igjen i det du skriver om å føle seg mislykket, men det at vi synes det er negativt at vi ikke føler oss "syke nok" er i seg selv sykt. Friske folk går ikke rundt å bærer på et nag om å måtte bli sykere. Også er det jo sånn at spiseforstyrrelser ikke er slankekurer og det er veldig vanlig å bytte mellom spisevegring og overspising. Det er et eneste helvete.

Det eneste jeg har hørt om som faktisk hjelper mot overspising i det lange løpet er å spise normalt slik at kroppen ikke trenger å krakilsk prøve å redde seg selv fra hungersnød.
Avatar

Re: Er jeg normal

aug 6 2021 - 00:01
De fleste med spiseforstyrrelser er faktisk normalvektig.
Til forsiden