Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dietter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dietter

jan 4 2020 - 17:14
Noen her som har forskjellige erfaringer med dietter? Fasting, lavkarbo, vegan... Om det gjør noe forskjell med velvære osv
Avatar

Re: Dietter

jan 5 2020 - 04:24
Vil anbefale deg å spise masse grønnsaker og rent kjøtt som fisk, kylling og kjøtt. Det kan ha mye å si for velvære å bevege seg også :)
Avatar

Paleo

jan 5 2020 - 18:09
Så type paleo?

Har ikke blitt så mye grønt på en stund nei. Kjøtt en del. Fordi jeg vil ha protein, og sliter med å vokse. Men også masse karbohydrater og sukker.

Jeg faster mye. Der er jeg disiplinert

Avatar

jo

jan 5 2020 - 22:20
Ja, og det virker. Men man bør ikke spise for mye kjøtt heller. Paleo, grønn keto eller lavkarbo er alle gode alternativer. Anbefaler ikke vegan, man kan så fort bli underernært om man ikke vet hva man gjør.
Hilsen gutt 25 fra bergen
Avatar

Depresjon og mat

jan 6 2020 - 21:28
Jeg tenker at mat kan være ganske direkte involvert i depressive tilstander. Men sverger ikke nødvendigvis til en bestemt diett. Har prøvd mye. Virker som det er flere veier til rom, men hvis mange deprimerte blir bedre av paleo kan det jo være at det er det beste valget for deprimerte
Avatar

Å starte

jan 8 2020 - 00:58
Har dere noen tips på enkel måte å start på? Med paleo
Avatar

Diett

juli 3 2020 - 23:13
500 kcals om dagen
Til forsiden