Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å leve på mat

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å leve på mat

mai 20 2017 - 17:11
Så du ser ut som en skallet, hengslete fyr. Og du drar på en søppelkasse. Søppelkassen jeg skal kaste alle følelsene i. Du sier jeg aldri skal få føle det igjen. Følelsene kaster jeg villig oppi, og dekker til med godteripapir, rester av is og chips. Hvis det er noen rester igjen da. Det er ikke så ofte. Jeg lukker håpefullt igjen lokket.

Så drar du sakte men sikkert hver eneste følelse opp igjen, som små ballonger du blåser opp til det dobbelte, om ikke mer. På ballongene henger sjokoladepapiret igjen. Hele 200grams sjokoladen som forsvant en halvtime tidligere.

Så lurer du meg igjen. Hvisker i øret mitt at jeg kan klare dette, klare å spise normalt, om jeg bare prøver hardt nok. Så spenner du bein på meg. En gang til. Og enda en gang. Finner en ny ballong. Blåser den sakte opp. Lar den gå helt opp i ansiktet på meg. Helt til jeg kaster den i søppelkassa. Den grønne, med hjul. Sammen kaster jeg to kebabesker og chips. Ny sjokolade. Mer godteri. Mer chips.

Legg deg, roper du. Legg deg i mørket og skam deg. Du er ikke verdt noe som helst. Det henger en mørk ballong over senga mi. Jeg er redd. Jeg er for mett til å spise. Jeg føler for mye til å leve. I stedet griner jeg meg i søvn.

Tenk om jeg bare hadde klart å bli kvitt maten. Om jeg bare hadde klart å spy, kaste alt opp igjen og la det forsvinne med vannet. Men jeg klarer ikke det en gang.

Hah, nei, du klarer ikke det en gang du, ler han. Smiler med de onde øynene. Trekker fram søppelkassa. Kanskje det er plass til mer.
Til forsiden