Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

vet ikke hva jeg skal gjøre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

vet ikke hva jeg skal gjøre

aug 26 2011 - 00:46
Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i snart 2 år, men sannheten er det at jeg har ingen kjærlighetsfølelser for han lenger. Det har jeg ikke hatt på veldig lenge.

Problemet mitt er det at jeg klarer ikke å gå fra han fordi han elsker meg så utrolig mye. Jeg klarer bare ikke å knuse hjerte hans. Jeg er alt for følsom. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre :(
Avatar

Re: vet ikke hva jeg skal gjøre

aug 26 2011 - 01:41
Det er jo klart du må gjøre noe for du er jo ikke ærlig mot hverken deg selv eller han om du fortsetter i denne relasjonen.

Vi kan ikke komme oss igjennom livet uten å være i risiko for å såre andres følelser og noen ganger er det nødvendig. Du gjør det ikke fordi du vil men fordi du må og fordi det er rett. Det er en vesentlig forskjell her.

Det er kjempefint at du tenker på andre men hvem skal så tenke på deg?

Det viktigste blir å få snakket med ham om dette. Kan hende det vil være vondt men det er viktig å gjøre det for dere begges skyld. Det er bare ting å tjene på å få alt ut slik at det slipper å være en gnagende greie slik det er nå.
Å fortsette vil være å gjøre både deg selv og han en bjørnetjeneste.

Om det hadde vært meg som var i situasjonen ville jeg satt stor pris på ærligheten.
Til forsiden