Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

utroskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

utroskap

sep 20 2017 - 17:54
Dette er mest sannsynlig den vanskeligste teksten jeg har skrevet i hele mitt liv, men jeg må få det ut på en eller annen måte.
I helga var jeg utro mot kjæresten min. Dette er så tungt for meg at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har hatt det så vondt før som det jeg har nå. Jeg føler meg råtten, ekkel, kald, rett og slett et enormt hat mot meg selv. Ikke bare har jeg skuffet meg selv så til de grader, jeg har også skuffet personen som betyr mest for meg i hele verden. Jeg hadde aldri i verden forventet at en slik handling skulle komme fra meg, og det er vanskelig å uttrykke hvor mye jeg hater meg selv akkurat nå. og jeg har totalt mista all respekt for meg selv.

Alt dette skjedde på lørdag når jeg skulle på en fest med eksen, som jeg egentlig ikke ville skulle komme i utgangspunktet. Etter et par drinker og shots, så stod jeg naken i et rom sammen med eksen min. Vi hadde sex i omtrent 30sek før jeg skjønte hva som foregikk. Tenk at det tok meg så lang tid.. Jeg dro opp buksa og løp ut av rommet, fra det sekundet har jeg hatet meg selv. Jeg innså at handlingen jeg nettop gjorde kommer til å ødelegge mitt livs kjærlighet.

Jeg skulle prøve å fortelle kjæresten min dette f2f men jeg klarte ikke. Så jeg sa det, og i det sekundet så hatet hun meg, men jeg fortalte dessverre ikke hele historien for jeg er så utrolig redd for å miste. Neste dag så fortalte jeg henne alt, alt fra a til å. Jeg kunne se at hun lenger ikke ser meg på den samme måten, hun hater meg, like mye som jeg hater meg selv.

Jeg trenger råd, hvordan kommer man seg over dette? Og er det håp om at jeg og "kjæresten" kan gå tilbake til sånn vi har det før? Vil hun noen gang se meg på samme måte? Jeg sliter også med at jeg har veldig dårlig samvittighet, jeg klarer ikke å se meg selv i speilet engang, alt jeg ser er et monster. Jeg har også fått angst, det er tider jeg sliter med å puste og hodet dunker som bare faen. Når jeg er veldig langt nede så har jeg også selvmordstanker, men jeg klarer alltid å snakke meg selv ut av de tankene. Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre:(

hilsen gutt 17 som ikke vet hvor han skal gjøre av seg
Avatar

Det går over

nov 23 2017 - 01:24
Hei, selvom du nå føler deg som verdens verste person,så går det over, lover. Det er viktig at du viser kjæresten din at du angrer og at du trygger hennne på at det er hun du vil ha. Alle kan gjøre feil, det er menneskelig og den vonde følelsen du nå har vil som sagt avta etterhvert. Dersom kjæresten din er villig til å tilgi og dere begge jobber for forholdet vil dere klare det trolig komme styrket ut av det. Lykke til:)
Til forsiden