Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

"sliten av å være sliten"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

"sliten av å være sliten"

des 11 2008 - 15:24
Hei:)

Sitter her i skrivende stund og funderer over livet mens jeg leser alle herlige leser innlegg som får meg til å innse at det nytter:)

Jeg har prøvd stort sett det meste for å ikke være "sliten" Prøver å innhente energi men har ikke fått det til..livet er som en berg og dalbane. Ikke rart du ikke har energi hører jeg alle behandlerene sier. Har mye å gjøre du. Du er sliten pga alle belastninger du hadde som barn og de belastninger som du har nå som voksen. Blir nærmest sliten av å skrive, prøver å psyke meg opp til å si jeg ikke er sliten, men føler meg helt tom innvendig.

Trening ja, tenkte det skulle hjelpe, har prøvd å trene jevnlig to dager i uka et helt år...men energien er fortsatt tom...Har noen noen forslag til meg ville jeg være takknemlig.

Fikk høre forleden dag at jeg har noe som heter dystymi..så er noen fler som kjenner seg igjen og som vil dele sine erfaringer ville jeg vært takknemmelig.

Takk:)
Avatar

Re:

jan 5 2009 - 14:05
Hei :)

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du beskriver med det å være sliten av at du er sliten. Det som har funket for meg, er å ta pusteteknikk for så gjøre noe jeg har lyst til - som jeg liker å holde på med. Men hjelper ikke pusteteknikken blir jeg bare liggende til jeg føler nok energi til å stå opp. Selv om man ikke sover, men slapper av - så hviler man jo på den måten og.

Andre ting som også har hjulpet & hjelper for meg (har periodevis veldig berg og dalbane-form fortsatt) er å ikke planlegge for mye, heller ta ting mer som det kommer. Da slipper jeg føle stresset/presset om at jeg ikke får gjort det jeg har sett for meg at jeg skulle gjøre. Vet at dette er nok veldig individuelt fra person til person - noen må ha alt planlagt for å få dagene til å gå. Mens andre (som meg) blir stressa og sliten av en masse gjøremål når energien er på bunn.

Vet ikke om dette var til noe hjelp, men håper uansett at du finner ut det som funker for deg - er ingen god følelse å konstant føle seg sliten.
Lykke til! :)
Til forsiden