Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

problemer med eks og far til mine barn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

problemer med eks og far til mine barn

mai 3 2012 - 20:47
Ja jeg trodde ikke vi hadde problemer men det har vi tydelivis,for den siste tiden har han mer og mer stengt meg ute,han sier ikke fra lenger om noe som har med ungene og gjøre.
Vi har delt omsorg men i en periode har ungene vært mer der siden jeg har vært syk.
Jeg ble veldig lei meg da han hadde latt noen andre dra med ungene til legen og ikke gitt meg beskjed,jeg ble egentlig rasende og det oppå alt det andre ble mye.
Fikk et skikkelig angst anfall her etter at han hadde slengt på røret og ja nå sitter jeg her da:(
Det er så vanskelig,angst er no dritt,jeg vil ikke ha mer problemer,jeg vil bare være enig men er ikke første gangen han gjør slikt.

Men å miste kontrollen over ungene det vil jeg ikke,jeg har krav på å vite hva som skjer.
Vet ikke hva jeg skal gjøre med det heller,roe meg ned å ta det i morra.
Han vet jeg har vært mye syk men dette med angsten er nytt og han vet ikke noe,

Noen ganger blir jeg så sliten,lyst å flytte for det er så tungt bo så nært eksen,han følger med hele tiden og får aldri være i fred,flytter jeg får jeg iallefall ha ungene i fred de gangene de er hos meg.
Vet ikke om noen følger tankene mine men ikke enkelt.
Ungene er jo tenåringer snart begge så de kan bestemme selv også...noen erfaringer?
Avatar

Re: problemer med eks og far til mine barn

juli 23 2012 - 08:06
Har vært der du er pluss mer til ex fortalte meg rett før mekling at eldste datter hadde et sammen brudd. og med rett før mener jeg på vei inn døren. hun var forsiktig med at andre ikke hørte henne. slik holdt hun på i 2 år med og få meg i ubalanse, truet med rettsakk hvisa jeg ikke var enig, kalte meg en forferdelig far, brukte min fysiske sykdom mot meg (sykelig gjøring) og masse mer. bor i en liten bygd hvor hun er født og oppvokst. vel etter 2 år prøvde jeg og ta livet av meg :( endte opp med at jeg ville forlate ungene og landet siden hun fikk meg med hjelp av BV som kun så meg og barna 2 ganger sammen rett etter selvmordsforsøket. og ikke forsto at jeg levde og hadde levd med det som kalles psykisk vold.
vel da jeg var på vei til flyplassen ble jeg stoppet av familie og vener og brakt til krisesenteret. bodde der 1 uke. 9 måneder som dagbruker og i den perioden lærte jeg hva mental vold er. jeg innså at jeg hadde levd med en manipulernde og "voldelig" kone i mange år.
beklageligvis er jeg mann. psykologen hadde da året før satt uspesifisert personlighets forstyrrelse samt angst og depresjon. faktumet er at mens jeg var dagbruker på krisesenteret hviste jeg positiv utvikling som han sa, jeg sov bedre og for første gang på mange år sov jeg hele natten.
helvete med ex startet da jeg ville flytte herfra og tilbake til hjembyen min som er 1/2 time fra hvor vi begge bor. hun bor ca 100 meter fra meg. resultat rettsak og masse dritt der :( tapte men nå fikk jeg brev fra bv der de mer eller mindre sier at hun kan gjøre som hun vil. de utalte også at det bekymringfult at jeg ville flytte.
barna blir ikke trodd eller hørt. når hun slår eller terroriserer dem blir jeg lei meg men hverken de eller meg blir trodd av noen :( vel krisesenteret og Reform i oslo tror meg og hjelper meg men ting stopper der :(
mitt råd er flytt et stykke fra exmen ikke for langt. skriv opp og dokumenter alt, ikke si noe til familien eller felles venner. (hans familie). hvis deresnakker sammen ta det opp enten det er på tlf eller på gata bruk mobilen til dette eller en ipod osv men ikke informer ham om det. ikke oppsøk lege eller psykolog men ta kontakt med krisesenteret ditt de kan hjelpe. og la dem anbefale en terapeut. hvis du ender opp med en psykolog som ikke forståår at det du beskriver er mental vold og manipulasjon får du virkelige problemer. ikke fortell noen at du er syk, og for all del at du går i terapi. da vil du tape i den rettsaken som kommer garantert :( la ham gå til rettsak og lukk ørene for det han måtte si eller utsett ungene for. alt er bare en måte og manipulere og få deg i ubsalanse på og da blir rettsak det nmeste og der vil du tape :(
Avatar

Re: problemer med eks og far til mine barn

okt 3 2012 - 19:37
Så trist å lese dette her
Til forsiden