Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

problemer med å knytte bånd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

problemer med å knytte bånd

mars 28 2018 - 00:58
Jeg sitter støtt og stadig og tenker over mine egne problemer meg å knytte meg til folk. Ønsker derfor å starte denne posten, ikke for å få hjelp, men for å starte en samtale. I håp om at jeg ikke er alene.

Jeg har de siste ti årene slitt med å knytte meg til noen, både når det gjelder vennskap og kjærlighet. Men da kanskje mest kjærlighet. Jeg trekker meg alltid unna før båndene blir for sterke. Og om jeg selv ikke trekker meg unna, gjør jeg alltid noe ubevist som gjør at motparten trekker seg unna. Og jeg ønsker ikke at det skal være slik lenger.

Jeg ønsker å bli elsket på lik linje som de rundt meg. Finne kjærligheten, knytte sterke vennskapsbånd, skape tillit. Men syns det er så vanskelig da jeg er konstat livredd for den dagen jeg blir sviktet. Men det burde jo ikke være sånn? Man burde jo egentlig bare nyte nåtiden uten å bekymre seg for fremtiden, men det er så utrolig vanskelig.

Er det noen som kan kjenne seg igjen i dette? Eller er det noen som har noen tanker rundt det?

- Jente 22.
Avatar

Hei

april 20 2018 - 13:27
Jeg er en 29 år gammel mann som er i litt samme båt som deg kanskje. Jeg har også vansker med å knytte meg til noen, hvert fall å føle meg trygg på relasjonen. Har jobbet en del med meg selv men er ikke i må enda. Jeg skrev akkurat et innlegg her om emnet, så om du er nysgjerrig så kan du gå på den som heter Usikkerhet. Bare å ta kontakt om du vil?
Til forsiden