Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

overkjørt i eget hus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

overkjørt i eget hus

mai 5 2009 - 09:12
Hei er ei dame som har vært samboer nå i ca 7,5 år med en mann.
Vi har et felles barn er gift og har et fint forhold sammmen.
Er veldig glad i han og ungene.Det som sliter på meg er at han alltid skal ha huset fullt av folk,om det er ekser,søsken eller de hundre vennene hans hele tiden.
Føler meg på utstilling og som vaske hjelp,kokk og hotellansatt.
Broren hans som er i 40 årene har bodd hos oss i ett år i fjor ok det følte jeg var nok og at vi hadde hjulpet han.
ikke nok med det nei, nå har han vert hos oss i 3 mnd igjen og vet ikke hvor lenge han blir.Han kommer fra utlandet og venter på arbeids tillatelse.Synes bare det er slitsomt å ha andre folk oppå meg hele tiden og bli overkjørt i mitt eget hjem.Vet ikke hvordan jeg skal ordne opp i dette.
Det samme er med eksen hans hun kommer hjem til oss og blander seg opp i alt hun ikke har noe med og er veldig ofte negativ i forhold til meg,savner ett privatlig og ikke leve i et
utstillings vindu.Har snakket med han flere ganger om dette men han forstår meg ikke.Eller om det er det at han ikke vil forstå.

mvh

sliten mamma
Avatar

Re: overkjørt i eget hus

nov 10 2009 - 16:53
Etter hva jeg forstår er mannen din av utenlandsk opprinnelse. Stemmer dette? Før jeg svarer videre må jeg ærlig si at jeg hevet øyebrynet her jeg satt når jeg leste at eksen til mannen din kommer på besøk. Hva har hun der å gjøre? Om mannen din eide respekt for deg hadde han ikke latt eksen komme på besøk. Mannlige venner og familie av begge kjønn er en ting, men en kvinne mannen din har hatt et forhold med tidligere er fortid. Beklager, men dette gjorde meg opprørt.

Men over til det andre. Du sier at du er lei av å være kokk, vaskepike og hotellvert. Jeg forstår deg så godt! I tillegg har du barn. Desverre har det seg slik at mange menn med utenlandsk opprinnelse har en litt annen tankegang om hva som skal foregå på hjemmebasis (jeg er selv i forhold med en mann fra et afrikansk land). Besøk i tide og utide er ganske normalt. Men likevel bør mannen din respektere at du trenger alenetid med både seg selv, han og barna deres. Jeg regner med at når folk kommer på besøk hjelper han ikke til med hva enn det må være som du gjør. Om mannen din absolutt skal ha besøk ofte får dere avtale hvilke dager og tider det passer. Videre foreslår seg at når han har venner på besøk må han selv være vert. Du har nok med dine egne ting. Hans venner er hans venner.

Dette med broren hans er underlig. Jeg forstår han og jeg forstår deg. Likevel mener jeg igjen at mannen din skal forstå hvorfor du er opprørt..
Til forsiden