Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hvordan finne den perfekte kjæreste?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hvordan finne den perfekte kjæreste?

mars 1 2015 - 10:53
Jeg er en kvinne på 32 år som søker en kjæreste som er snill og ikke har mentale problemer med seg selv.
Ønsker å stifte familie og derfor leter jeg etter den perfekte kjæreste men vet ikke hvor jeg skal lete!
Noen forslag?
Avatar

Re: hvordan finne den perfekte kjæreste?

mars 1 2015 - 12:57
Den perfekte kjæreste vil du ikke finne og fokuserer du på det kommer du til å få ekstemt mye problemer i forhold til relasjonen.

Finn en som gjør at du føler deg bedre med deg selv og som du ikke ønsker å være foruten. En som kan gjøre deg lykkelig og som får deg til å le. En som får deg til å fnise når du tenker på vedkommende og som også gjør deg varm innvendig når han er i tankene dine.

Det er ikke noe sted å lete som er bedre enn andre. Å la være å lete og heller se hvem som kommer inn i livet ditt og så gå etter følelsen er mye bedre.
Avatar

Re: hvordan finne den perfekte kjæreste?

mars 1 2015 - 16:01
Har nettopp kommet ut av ett 20 år langt dårlig ekteskap. Har ikke lyst å finne en ny kjæreste, men en god venn kunne jeg tenkt meg. Men hvor finnes du?
Avatar

perfekt for deg :)

mars 1 2015 - 18:05
perfekt, trenger jo ikke bety annet enn perfekt for henne. og finner man er partner som er perfekt for en selv, så kan de ha masse feil og mangler - cause nobodys perfect ;)

Men ja, forslag;
Hobby - finn en hobby hvor du møter nye folk.
Venner; vær åpen om at du er søkende (venners-venner), delta på sammenkomster hvor man kan møte noen.
Nettdating. Tinder. Singelfester.
Man må iallfall ut å møte folk.

Mulighetene er mange! Lykketil!
Avatar

Re: hvordan finne den perfekte kjæreste?

jan 16 2016 - 16:25
du har jo disse datingnettstedene på internett. men om du ikke ønsker det så må du slutte en desperat leting. du kan finne en. men det er ikke sikkert det er den som er bra for deg. en kan ikke ta den første og den beste alltid.

jeg selv ønsket en kjæreste. men for 4 år siden så ga jeg opp. ville aldri ha venner, aldri ha kjæreste. ingenting. fordi alle hadde på den tiden sviktet og forlatt meg helt. men for 6-7 måneder siden så var jeg på fest. plutselig så kom jeg i kontakt med en, som jeg i dag er kjæreste med, og vi har det foreløpig veldig fint.

så min erfaring er at ved at en leter og kjemper, så er det veldig vanskelig. men slutter en med det. men samtidig kommer seg ut blant folk. så er det lettere

huske "drømmeprinsen banker ikke døra di hjemme desverre".
Avatar

Re: hvordan finne den perfekte kjæreste?

feb 21 2016 - 21:51
Hva er perfekt? Ingen er perfekte. Jeg leter etter en snill og god mann. Håper jeg finner han snart
Avatar

Re: hvordan finne den perfekte kjæreste?

feb 21 2016 - 22:04
Jeg tror nok også at det ikke går an å finne den perfekte kjæresten hvis man ikke godtar at hen har svakheter.

Det å ha mentale svakheter betyr ikke at hen kan være en perfekt kjæreste. Kanskje er det til og med de som har opplevd disse vanskelighetene som kan være I stand til å vise den forståelsen du trenger I livet ditt.

Ville du f.eks kunne vært sammen med en som hadde sukkersyke og måtte ta medisiner pga av det? Folk med psykisk sykdom kan fungere som normale mennesker ved hjelp av medisiner. Noen klarer seg til og med uten..

Det å kreve at man skal ha en kjæreste uten mentale problemer betyr for meg at man ikke har mye innsikt I hva det vil si å slite psykisk. Eller at man bare har hatt negative erfaringer.. noe som er veldig trist å høre.

Mange utvikler sykdom iløpet av livet sitt og uansett hvor perfekt en person kan virke, er det muligheter for at du får litt å bryne deg på etter en stund uansett.

Jeg må vel innrømme at jeg selv har litt av de samme tankene om at jeg ønsker meg en frisk kjæreste. Men det er ikke noe absolutt krav fra min side.

Det handler om den kjemien man klarer å utvikle sammen. Og den bør være sterkere enn sykdom som kan opptre.
Avatar

Re: hvordan finne den perfekte kjæreste?

aug 8 2017 - 13:21
Er det noen av dere vet http://dating-ungdom.com/ dating? Du har fått en konto? Hva er dine meninger?
Til forsiden