Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

flaut å være jomfru som 23

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

flaut å være jomfru som 23

aug 19 2018 - 20:20
Som en lesbisk jente på 23 synes jeg det er så utrolig flaut å være jomfru og ikke har hatt et eneste forhold enda.
Jeg vet det høres veldig teit ut og greier, men det har bare blitt sånn pga det dårlige forholdet mitt til kroppen min og det at jeg ikke har så lett med å være rundt mennesker. Føler at dette igjen hindrer meg fra å finne og kontakte venner siden jeg er så redd for at de skal synes jeg er rar som ikke har hatt sex enda.. Føler meg veldig alene og veldig rar. Tør nesten ikke være ute blant folk. Noen som kan relatere, eller har tips for å bryte den onde sirkelen?
Avatar

Re: flaut å være jomfru som 23

aug 19 2018 - 21:04
Du trenger jo ikle fortelle vennene dine noe om sexlivet ditt. Det er jo bare å si at det er privat. Det samme gjelder det å være ute blant folk. Du trenger ikke si noe, og hvis noen vet det - hva så. Ikke alle snakker om sånt. Hvis de gjør narr av deg så er de verken venner eller verdt å omgås. Det er ikke så utrolig uvanlig å være jomfru på den alderen.

Hvis du er interessert i å ha sex med fremmede og bli ferdig med det så er det nesten bare å prøve seg med en flørt på gaysir.

Hvis du er ute etter et langvarig forhold så er nok også gaysir et fint sted å starte. De som er ute etter langvarige forhold synes nok ikke det er negativt at du ikke har hatt sex. Kanskje dukker ikke temaet opp engang. Noen lurer kanskje på hvorfor, andre bryr seg ikke. Bare si at du ikke har funnet den rette. Får ikke flere spørsmål da.

Hvis du er usikker på egen seksualitet eller frykter første ligg skal bli pinlig så har du sexleketøy å øve med og nettsider som omgyes.com.
Avatar

.

aug 27 2018 - 21:49
Ja, jeg kan kjenne meg igjen og relatere meg til problematikken. Bortsett fra at jeg er en heterofil mann på 23 år. Men jeg kjenner meg igjen i det å føle seg flau og rar over det å aldri ha hatt et forhold og debutert seksuelt. Jeg blir også svært forlegen når noen begynner å snakke om sex, og hva de har gjort og vil gjøre, etc. Jeg frykter også å bli avvist (det har skjedd) av potensielle partner når de finner ut at jeg er jomfru.

Men jeg har det sånn sett helt ok. For min egen del hjelper det å minne meg på at det finnes viktigere ting i livet enn sex og nytelse. Å være sammen med venner og familie gjør meg lykkelig, og får meg nærmest til å glemme det hele. Dessuten er jeg jo kun 23 år; livet kan ta en ny vending når som helst. Sex og nærhet er sikkert helt topp det òg, men foreløpig får jeg bare vente og se hva som skjer; det kommer når det kommer.

Uansett, nok om meg: Det høres ut som om du har et anstrengt forhold til din egen kropp, og at du sliter med det sosiale (?). Du bør kanskje vurdere å ta tak i dette først; kropp og sjel henger jo sammen, og det kan være vanskelig/skummelt å slippe noen innpå hvis kroppen og sjelen ikke sammenfaller med hverandre. Så synes jeg personen ovenfor har et veldig godt poeng med at ordentlige venner ikke gjør narr av deg av denne grunn, og at en person som ønsker et langvarig forhold sikkert ikke synes det er negativt at du ikke har debutert enda .
Avatar

Re: flaut å være jomfru som 23

sep 30 2018 - 14:29
Jeg var jomfru til jeg var 22. Ingen som visste at jeg var jomfru før det, ingen som visste at jeg ikke var jomfru lenger etterpå. Ingen som forventer eller er interessert i denne informasjonen, og ingen har noe med det å gjøre. Hvis du møter noen du vil ha sex med er det bare å si at du er lite erfaren og ønsker at vedkommende skal ta litt styring. Dette er et non-issue og sitter kun i hodet ditt, ingen bryr seg. Lykke til :)
Til forsiden