Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ensom i forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ensom i forhold

aug 31 2015 - 06:22
Gift ensom mann lever i et forhold uten nærhet og alt som hører med.ønsker kontakt med andre i samme situasjon på møre.gjerne i ålesund område. Er 49 år.

Klem
Avatar

Ensom i ekteskap

sep 9 2015 - 21:21
Jeg er også gift men det meste som er vanlig mangler i dette ekteskapet. Det er så trist at det skal være sånn.

Hilsen Blomsterdama
Avatar

hei.

nov 8 2016 - 17:52
vil bare stille dere begge et spm...

Skal dere la det være slik?
Det er jo deres liv og deres valg, vær snille med dere selv å enten endre på situasjonene eller avslutte dem. vi alle har hver våre behov.

Dere fortjener noen som ser dere!
Avatar

Fremdeles i dette forholdet

april 10 2017 - 05:40
Jeg har ennå ikke fått gjort noe med det dårlige ekteskapet. Jeg har problemer med å bryte ut, ta det skrittet og gjøre noe med det.Men jeg vet jo at dette ekteskapet er over og at jeg kaster bort livet på en som ikke er verdt meg. Jeg trenger virkelig hjelp til å komme ut av dette.
Avatar

Valgenes kvaler

april 12 2017 - 22:57
Til Fjellnissen og Blomsterdama:

Det er egentlig bare EN ting å gjøre, bryte ut. Jeg vet det er enklere å si enn å gjøre. Selv giftet jeg meg med ei i 2000, da hadde vi vært sammen i 3 år og jeg trodde jeg kjente henne. Ca. 6 mnd etterpå ble hun gravid... og det var begynnelsen på slutten. Brått ville hun ikke ta på meg lenger, ikke kysse, ville bare være venner på armlengs avstand. Det ble heller ikke bedre når barnet ble født.. 3 år etterpå, ville hun ha et barn til, jeg sa til henne at du vet vel hvordan barn lages og hva som må til? Hun brakk seg i akten men ble gravid på første forsøk, heldigvis for henne, dessverre for meg.

Vel, vi utviklet et asexuelt vennskap, og det har fungert i mange år. Man vet liksom hva man har, ikke hva man får osv... Men nå er det slutt, og jeg er lettet. Jeg flytter inn i egen leilighet om ca. 3 uker og hun flytter for seg selv. Vi er fortsatt venner, men ønsker noe mer enn vennskap, bare ikke med hverandre.

Lettelsen er til å ta på, og jeg skjønner at dette burde vi gjort for lenge siden, men selv om vi er venner, så er det å flytte fra hverandre veldig vondt for begge/alle parter, likevel gleder jeg meg. Det vanskeligste var å få tak i ny bolig, alt var veldig vondt mens letingen pågikk.

Dere må gjerne kontakte meg her, dersom dere ønsker å prate og spørre mer, men tenk litt på dette. Bryter dere ut nå, har dere masse igjen av livet deres som dere heller kan fylle med hyggeligere ting enn et mislykket forhold. Om 40 år er dette bare et blekt minne. De fleste barn bekymrer seg for foreldrene sine, men når dere får det bra, vil også de slappe av.

Håper dere finner ut av det, og ikke nøle med å ta kontakt om dere trenger.
Avatar

DET er bedre å være ensom enn å bli lurt på i et forhold.

sep 28 2020 - 02:01
vel hva kan jeg si..min eks-ektemann lurte på meg flere ganger i ekteskapet vårt. Ville jeg bare hatt mer smerte ved å sitte rundt? NEI !, jeg kontaktet en hacker for å hjelpe meg med å finne ut alt han gjemmer på telefonen sin, dette er hackers e-post:
Hvis du også trenger hjelp, så kontakt ham...

Denne meldinga er redigert av admin, da innholdet er i strid med retningslinjene for dette forumet.
Til forsiden