Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vurderer å kutte kontakten med min voksne sønn.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vurderer å kutte kontakten med min voksne sønn.

juni 2 2020 - 00:00
Det dreier seg om narsissisme. Jeg har endelig forstått at jeg ikke kan endre det. Jeg har ikke lenger helse og overskudd til å takle de vonde følelsene som knytter seg til hans egoistiske måte å være på. Noen som har kjennskap til denne problematikken?
Avatar

Hmm

juni 2 2020 - 00:41
Jeg syns likevel du bør tenke nøye på det.Jeg skjønner du må tenke på din helse men uansett om sønnen din er voksen så trenger han deg.jeg syns det er så leit å lese dette da jeg selv er psykisk syk og hvis min familie hadde gjort det så hadde min verden rast enda mer sammen.Uansett hvor voksne barn man har så er han tross alt din sønn.
Avatar

Re: Vurderer å kutte kontakten med min voksne sønn.

juni 2 2020 - 07:37
Føler med deg ,det er sikkert veldig smertefull enten den ene eller den andre å stå i eller gå fra.Sendt deg vennespm .
Avatar

Trådstarter med nytt brukernavn..

juni 2 2020 - 09:23
Jeg måtte opprette en ny bruker da jeg ikke husket passord eller hadde registrert mail. Jeg får derfor ikke lest svaret du sendte meg "Tålmodighet" Poster på nytt.
Avatar

Hmm

juni 2 2020 - 11:44
Beklager men jeg klarer ikke å forstå mennesker som tenker å kutte ut sine barn.uansett narrsist el hva det enn er.det er jo sønnen din.
Til forsiden