Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Voldtatt som barn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Voldtatt som barn

mai 7 2023 - 21:27
Jeg ble som barn voldtatt fra jeg var 9-11 år av et familiemedlem, ikke min far eller bestefar.. da det begynte forandret jeg meg uten at jeg var klar over det som om man slo på en bryter, ble veldig sint, enda mer innestengt, ville sånn fortelle om det men frykter pågrunn av trusler tok overhånd.. jeg fikk veldig mørke tanker, tanker et lite barn ikke skal ha. Jeg ble alvorlig mobbet på barne og ungdomsskole som ikke hjalp på, ble utsatt for vold av lærer ( forklaringen var for jeg var så vanskelig barn ) Alt dette klarte jeg og skjule for de nærmeste.. Som tidlig tenåring begynte jeg med selvskading i skjul, ble en avhengighet jeg ikke kom meg ut av, forsøkte og ta mitt eget liv.. Som 16 åring, skjer det som igjen forandrer livet mitt, jeg ble overfallsvoldtatt og forsøkt drept.. Alt dette bærte jeg på alene fra jeg var 9- 20 år gammel... Jeg har kommet langt på vei den dag i dag med seks år i behandling, men forsatt lang vei igjen å gå ..
Avatar

Du er ikke "damaged"

mai 7 2023 - 23:39
Hei!

Er så lei for alt det vonde du har opplevd. Kan bare forestille meg hvordan det må ha vært å oppleve det hjemme og så bli mobbet på skolen. Så fortsette å oppleve så vonde ting.

Godt at du er i behandling. Jeg har hvertfall tro på at du en dag kan endre ditt kallenavn fra damaged til noe som ŕepresenterer deg bedre❤️
Avatar

Tusen takk❤️

mai 8 2023 - 13:17
Tusen takk❤️
Avatar

Re: Voldtatt som barn

mai 8 2023 - 20:50
Helt enig..du er sterk klok og jobber hard å komme deg videre.Sterk historie ….og du er sterkere …:)Heier på deg ..du er over kneiken og på vei oppover….Så beundringsverdig.:):) Masse lykke til og solen på din vei…☀️ …Du har klart a snu det umulige og styggen på ryggen ..i selvomsorg og solskinn.:)Mange som har noe å lære fra din styrke.:):)
Avatar

Re: Voldtatt som barn

mai 10 2023 - 14:47
Ønsker deg alt godt. Vondt å lese hva du har opplevd.
Til forsiden