Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vold mellom barn og foreldre! Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vold mellom barn og foreldre! Hjelp

feb 3 2019 - 19:41
Jeg opplever et voldelig forhold mellom meg selv og min far, og jeg vet ikke hvor jeg skal gå. Dette har pågått i omtrent 2 år, av og på.
Avatar

Re: Vold mellom barn og foreldre! Hjelp

feb 3 2019 - 20:16
Gjør et google-søk for å finne nærmeste krisesenter og ta kontakt, så hjelper de deg med å finne ut av det.

Utdrag fra en nettside med info om tilbudet:

Krisesenteret er et tilbud til deg som er utsatt for vold eller overgrep fra en partner, familie eller andre du har et nært forhold til. Du trenger ikke å være i akutt krise for å få hjelp på krisesenteret. Sentrene tilbyr beskyttelse, sikkerhet, råd og veiledning til kvinner, menn og barn.

Krisesentrene tilbyr et trygt sted å bo i en begrenset periode, men har også et tilbud for dem som ikke trenger å bo der. Det er gratis å få hjelp og bo på krisesenteret. Du kan oppsøke senteret direkte, uten timeavtale eller henvisning.

Tilbudet består av:

Samtaler
Hjelp til kontakt med hjelpeapparatet
Informasjon om rettigheter og muligheter
Veiledning (inkludert juridisk veiledning)
Samtalegrupper- og aktivitetstilbud
Oppfølging

Du kan også ringe krisesenteret for å få råd. Du kan være anonym, det vil si du trenger ikke å si hva du heter når du kontakter et senter. I tillegg kan både pårørende til voldsutsatte, det offentlige hjelpeapparatet, skoler osv. ta kontakt for å få informasjon om hjelpetilbudet eller svar på spørsmål.
Til forsiden