Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Verste jeg har opplevd og opplever 24/7 365 dager i året

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Verste jeg har opplevd og opplever 24/7 365 dager i året

sep 30 2018 - 19:06
Å bli utestengt, mobbet, utsatt for grov psykisk overgrep, utsatt for grov maktmisbruk, bli møtt med en iskaldhet, å bli helt å holdent fullstendig oversett, å bli fullstendig avvist, å ikke ha en eneste venn å venninne å ingen kjæreste, å bli fullstendig sviktet å misforstått, å aldri få noe postive å gode tilbakemeldinger og bli utsatt for uærlighet, falskhet å løgn osv :(
Avatar

Re: Verste jeg har opplevd og opplever 24/7 365 dager i året

okt 1 2018 - 00:14
Sørgelig at du har det sånn... :( ...men du har hvert fall oss her :) Vi ser deg, og vi bryr oss nok om deg til å lese innleggene dine og svare deg. Til tross for at det bare er ord på en skjerm, så vet du jo at det faktisk sitter ekte mennesker her som skriver til deg. Jeg forstår godt at det ikke blir det samme som en venn du faktisk møter i hverdagen - men vit at vi hvert fall er mennesker som ønsker å være dine venner. Vi befinner oss bare langt unna hverandre i fysisk forstand.
Til forsiden