Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Verdiløshet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Verdiløshet

aug 30 2008 - 13:00
Hei jeg sliter veldig. Jeg føler meg som et menneske som egentlig ikke skal være her på jorden, så jeg prøver å ta så lite "plass" som mulig til vanlig.
Så kan jeg plutselig få et skikkelig sinne på han som jeg er gift med (separert) OG DA KAN JEG VÆRE STYGG med vitene vilje. Jeg tar piller for å klare dagene eller tar dem for å sove bort noe av den.Har gått til psykolog og psykiater men de sier det ikke er noe i veien med meg, men det føler jeg at det er.
Har vansker med å konsentrer meg om nye oppgaver. Jeg blir forklart ting og sier sier ja det skjønte jeg, men når jeg kal utføre det selv er det helt borte vekk.
Forholdet til min mann har altid vært rart. Jeg var skilt når vi traff hverandre for 25 år siden. vi ble samboere etter en tid, og etter et år ble jeg gravid, han presset meg til abort, og det gjorde han en gang til.3 gangen sa jeg at han kunne gå for dette barnet ville jeg ha. Han gråt og bar seg men jeg hadde bestemt meg. vi hadde da vært samboere i 5 år. Jeg fikk en nydelig liten gutt. Da først etter at barnet var født på klinikken traff jeg de som ble mine svigerforeldre.

Han har også vært utro, men det nekter han på. Han drev å ringte til en dame når vi var på ferie,dette fortsatte når vi kom hjem også. da jeg oppdaget det begynte han å ringe til henne fra kiosker med bankortet sitt. Jeg har så mye på hjertet, men er sliten av å sitte her å skrive.Oppi det hele har jeg tanken, eller håpet på at det er ADHD som gjør at jeg er som jeg er. Kan noen svare meg Vær så snill!!!!!!
Avatar

Re: Verdiløshet

sep 29 2008 - 12:46
Hei.
Håper du har det bedre i dag.
kanskje du kan gå til en annen lege? Det er aldri noe godt å ikke bli tatt på alvor.
Håper det ordner seg for deg.

Avatar

Re: Verdiløshet

sep 29 2008 - 12:48
Og du, forresten, det er INGEN som er verdiløse.
Alle har en verdi!!

Jeg er sikker på at det er masse du kan, at det er mange egenskaper du har som er gode! Kanskje du kunne prøve å skrive en pluss-liste om deg selv?

Avatar

Re: Verdiløshet

okt 1 2008 - 10:12
Det er jo ikke deg det er feil med, men mannen du hadde/har et forhold til! Han eier jo ikke respekt ovenfor deg..
Og i begynnelsen da jeg leste, følte jeg at du beskrev meg..
Så det er jo bare å gå til psykolog å forlange at du skal bli utredet! Hvis ikke kan det bli verre.. Stå på:)
Til forsiden