Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennskap/kommunikasjon i vennskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennskap/kommunikasjon i vennskap

feb 20 2018 - 17:46
Jeg tenker dette kan være rette plassen å ta opp noe angående min relasjon til ei venninne av meg. Vi er gode venner som møtes i alle fall et par ganger i måneden og vi har barn som leker sammen. Min venninne er ikke født og oppvokst i Norge, men har giftet seg med en nordmann. Hun snakker godt norsk og forstår godt det jeg sier. Det som har skjedd flere ganger når vi har møtes er at hun har andre venninner hun vil møte og det er jo i utgangspunktet hyggelig. Det jeg synes er litt vanskelig er at de snakker på sitt morsmål, altså ikke norsk og jeg forstår ikke hva som blir sagt. Det jeg lurer på er om noen har noen gode tips til hva jeg kan si til min venninne? Jeg vil jo si det på en grei måte. Når vi møtes som venner skal vi jo ha et utbytte av det/hygge oss sammen og jeg føler jeg blir ekskludert siden jeg ikke forstår hva de snakker om. Venninnene hennes snakker litt norsk.
Avatar

Re: Vennskap/kommunikasjon i vennskap

feb 20 2018 - 18:15
Jeg er tilhenger av å være så åpen og ærlig som mulig. Sannheten er alltid best, det skaper trygghet, synes jeg da. men det er klart at det er flere måter å si det på. Hva med å si det noenlunde slik du har sagt det her? Jeg-formen er fin, slik du gjør her.
Avatar

Re: Vennskap/kommunikasjon i vennskap

feb 20 2018 - 18:22
Takk for svar! Jeg finner sikkert de rette ordene å si tenker jeg
Til forsiden