Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner eller kjæreste?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner eller kjæreste?

nov 15 2017 - 20:09
Hei,

Jeg har en samboer og vi har vært sammen i to år nå. Vi flyttet til en felles bolig tidligere i år. Vi har hatt ett felles vennepar som jeg kjenner fra før-vi har hatt mye hyggelig sammen med turer middag mm, la oss kalle de Anne og Anders. Det som har skjedd nå er at min kjæreste og Anne har sluttet helt å snakke sammen, de pleide å ha kontakt hver dag. Alle middager og planer vi hadde sammen ble plutselig avlyst. Jeg har prøvd å snakke med min kjæreste om dette, og hun sier at det egentlig ikke er en god grunn til dette. Når jeg snakker med Anne forteller hun at hun opplever min kjæreste som sur og negativ både ovenfor meg med kommentarer ol, men også generelt. Dette gjør at Anne og Anders har valgt å trekke seg unna.
Det hører til historien at dette skjedde også for et år siden med et annet vennepar, da hadde vi spleiset hennes venninne med min kamerat. Etter noen uker brøt min kjæreste og hennes venninne helt kontakten, og jeg og min kamerat ble stående på hver vår side og hatt lite kontakt det siste året.
Det som har skjedd nå er at jeg er invitert i Anders sin bursdag i neste uke, min kjæreste er ikke det. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Føler det blir feil å velge å gå i en bursdag der min kjæreste bevist er holdt utenfor. Man skal jo tross alt vise solidaritet. Når det er sagt kan jeg også reagere på hvordan min kjæreste oppfører seg noen ganger og kommenterer ting om meg foran andre mennesker. Jeg ser nå et mønster som jeg ikke liker, flere av mine venner trekker seg unna oss og for meg er det viktig å pleie vennskap og ha litt sosiale ting å gjøre i helgene. Jeg er nok litt konfliktsky og lar ting skure og gå for lenge, men nå føler jeg ting begynner å komme ut av kontroll og føler vi må ta en ordentlig prat om hvordan vi vil leve i forholdet/livene våre. Hver gang jeg prøver å ta opp noe ubehagelig ender det ofte opp med anklager og hun hisser seg veldig opp og tar det veldig personlig. Dette er grunnen til at jeg også har latt det gå så lenge..

Trenger litt tips og råd i forbindelse med dette og hvordan å ta dette opp med min kjæreste.

Takk


Til forsiden