Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Veninne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Veninne

sep 24 2020 - 10:57
Har en "konflikt" med ei som jeg vil si var min beste venn. Selve konflikten er egentlig bare en bagatell men jeg følte meg urettferdig behandla. Jeg har alltid vært veldig konfliktsky og har i tillegg latt meg bli litt overkjørt sånn generelt sett.

Denne gangen var jeg i en mørk periode livet mitt og det rant litt over når situasjonen oppstod med henne. Vi har nå ikke snakket sammen på snart 1 år. Ingen av oss har vært direkte stygge med hverandre.

Jeg ble veldig deprimert da dette vennskapet ble som et brudd for meg og kjenner veldig på at jeg vil ha henne tilbake i livet mitt.
Jeg har nådd ut før på sms og sagt at det var veldig dumt det som skjedde mellom oss men fikk ingen respons.

Nå lurer jeg på om jeg skal nå ut pånytt og spørre om hun er interessert i å treffes for å løse dette.

Men jeg gruer meg så fælt fordi jeg er redd for avvisning og skal gå igjennom samme depresjonen pånytt.

Hun har ikke prøvd å få kontakt med meg, men det kan jo være at hun har en oppfatning av at jeg er den store stygge ulven. Noe jeg mener jeg ikke er men vi begge har nok litt skyld.

Hjelp

Avatar

Hei spurven321

sep 24 2020 - 12:34
Hei, gode du!

Siden dere ikke har snakket sammen på ett år kan det hende hun har glemt deg og fortsatte sitt liv. Jeg skjønner at du er trist og at det er vanskelig å komme over den beste vennen du har hatt, men sånn er det. Dessverre sånn er livet.

Kanskje du kan prøve å få tankene unna på andre ting, noe du interesserer deg for, en hobby du liker å gjøre. Jeg sier ikke at du kommer til å glemme den beste vennen helt, men at du kommer til å akseptere at du har forlatt din beste venn og at sånn kommer det til å være. Dette kommer til å ta masse tid, så vær tålmodig med deg selv, og sette pris på den tiden du har.

Du er verdifull!
Lykke til
Med vennlig hilsen :)
Avatar

Ett år

sep 24 2020 - 21:30
Det er sjanse for at hun husker deg, men ikke vet helt om det ligger en fremtid i et videre forhold. Jeg vet ikke hvilke stadier dere er i i livet, eller hva konflikten går ut på, men jeg vet at det er en grunn til at jeg ikke tar kontakt med folk jeg hadde "konflikter" med rett før vi skilte lag. Om hun ignorerer (ikke bare ikke ser dem) meldingene dine er det vel ingen vits å forsøke igjen.

Uansett hva du velger, lykke til :)
Til forsiden