Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vansker med NAV

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vansker med NAV

jan 30 2020 - 18:18
Jeg tok i høst kontakt med nav etter innleggelse på dps. Jeg fikk råd derifra at Nav kunne hjelpe meg typ med en slags person jeg kan ringe når angsten blir for stor til og komme hjem til meg for og unngå flere innleggelser. Har hatt noen fæle anfall både på jobb og hjemme hvor angsten fanger meg som en demon. Jeg blir så sliten og frustrert og dette går ut over meg både privat og på jobb. Fikk en god dialog med en navveileder, men plutselig byttet de til en annen. Og hun var som en parodi på nav. Hun hører ikke etter hva jeg spør om, svarer at hun har svart på de5 jeg trenger og vite og at nav hjelper ikke folk. De styrer bare med syke penger og lignende. Kjenner jeg blir mer frustrert av og snakke med henne, men jeg trenger jo hjelp en plass. Noen som har fått byttet veileder? Eller klaget på veilederen
Avatar

Hei

jan 30 2020 - 19:12
Du kan bytte veileder og gjerne gi en konstruktiv klage på veilederen. Det er dessverre mange håpløse folk innenfor nav som har en stilling og stillingstittel som de er helt uegnet til å ha. Prøv å kom i kontakt med en annen ansatt eller lederen på nav kontoret. Hjelper ikke det kan du ta kontakt med nav hovedkontor i ditt fylke.
Avatar

Samme her ass

april 14 2020 - 12:13
Hallo! Hvordan går det med deg? Opplever du også at NAV ikke klarer å evne eller forstå hvem du er? Mvh.
Til forsiden