Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vanskelig relasjon til foreldre.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vanskelig relasjon til foreldre.

jan 6 2009 - 12:10
Jeg er 38 år gammel.Hele min oppvekst har vært preget av og er fortsatt preget av at forholdet til min mor og særlig min far er temmelig anstrengt.Far er kritiserende og dømmende, sier sjelden positive ting om noenOg skulle få bekrefytelse ifra han er bortimot helt utenkeligt.Sånn har det vært så lenge som jeg kan huske. Mor er litt anderledes, men kan være veldig kontrollerende og straffer med skyldfølelse hvis det ikke går hennes veg. Jeg merker at fars dårlige holdninger har smittet over til henne. Jeg har 2 yngre søsken.Den yngste er mineforeldres favoritt, mens den eldste har begynt og merke det samme som meg.
Jeg har gått i terapi hos en psykolog i forbindelse med en innleggelse for noen år tilbake.jeg opplever min relasjon til han som god.Jeg er veldig sliten for tiden etter og ha mistet jobben for en tid tilbake.Jeg har veldig lite energi.Det finnes et tilbud i kommunen for folk som sliter psykisk.Jeg har tidligere vært noe i kontakt med dem.Så kanskje psykologen og psykiatritjenesten kan være en redning i denne litt vonde tiden.
Til forsiden