Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vanskelig å møte nye mennesker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vanskelig å møte nye mennesker

des 16 2020 - 16:22
Blir antakeligvis et langt innlegg dette her, men føler så utrolig på at jeg trenger å få snakket ut og å åpne meg om hva som foregår i mitt liv om dagen.

- Er på mitt tredje år i behandling hos psykolog der jeg har overkommet depresjon, forskjellige fobier, og er nå på vei ut av sosial fobi og trener på å bli bedre på relasjoner.

- Det som bekymrer meg og holder meg våken om natten er hva andre syntes om meg, jeg prøver virkelig å gi slipp på det og jeg vet så godt at hva andre syntes kan variere og være avhengig av millioner av ting, men det er så utrolig krevende og når angsten melder seg slår den så hardt inn at jeg nesten ikke orker å stå oppreist.. I tillegg til svimmelhet, skjelvinger, osv.

- Syntes dating er vanskelig, syntes det å slippe noen inn på meg bare for å ha sex er vanskelig, spesielt etter sist forhold jeg hadde som var med en ekstremt voldelig og manipulerende dame, noe som igjen har ført til at jeg har lukket enda mer igjen for muligheten til å bli kjent med folk, klarer liksom ikke å bli kvitt følelsen av at alle bare "vil ha meg" for noe, vil utnytte meg eller bruke meg på noe vis, at ingen genuint setter pris på den jeg her.

- Sliter en del med negativt selvsnakk, prøver å ta meg selv i det, men de tankene er så utrolig pågående og finner stort sett kun fred fra det når jeg får snakket om det.

- Vet ikke helt hva jeg ville oppnå med dette her, men jeg har det utrolig vondt, jeg har en del depressive symptomer enda, føler på lysten til å drepe meg selv, til å bare gi opp, bli alkoholiker eller lignende, og det føles seriøst ut som at jeg har 200kg på ryggen i hverdagen, det er så ufattelig tungt.

- Har noen det på samme måte? Håper virkelig ikke jeg er alene om dette her
Til forsiden