Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utroskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utroskap

mai 24 2018 - 00:36
Jeg sliter veldig i et forhold der mannen min har et forhold med en eldre dame som er 19 år eldre enn han. Jeg spurte hva var det som får han til å være sammen med henne. Han sa at de ikke ligger sammen men at han bare liker å prate med henne og at de har god kjemi. Han påstår at han betrakter henne som kjæreste. Hver gang jeg spør han om hans sine følelser blir han bare sur og prater bort. Jeg har lyst å forstå han og rede forholdet. Han sier selv at forholdet med henne ikke kommer til å fungere og at han ikke vil miste meg. Jeg er avhengig av han og har ingen nettverk. Jeg er veldig forvirret over situasjonen og håper jeg ikke blir helt ødelagt til slutt.
Avatar

Re: Utroskap

mai 24 2018 - 08:16
Det er trist at du sliter. Jeg forstår deg godt og jeg burde sparke han. Sånn det ser ut bryr han seg ikke om følelse dine. Jeg ville vart sjalu. Det er vanskelig å skille seg. Jeg er selv i denne prosessen. Spørr deg hvor mye er han det verd. Er det mye som fungerer i forhold? Når han slutter med denne dama er alt i orden eller er det fortsatt mye å fikse. Jeg vil ikke at du skiller deg oversturtet. Det må du godt overtenke. Kanskje dere finner en løsning. I blant må man handle med forstand ikke med hjerte. Hva er den beste for deg må du finner ut selv.
Til forsiden